Θετική απόφαση για τους Νέους

Τελευταία ενημέρωση: 2011-12-21, 21:50:24
Θετική  απόφαση  για  τους Νέους

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ  

Με μια εν μέρει θετική απόφαση από την ΕΠΟ για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων Νέων του Ολυμπιακού θα τους επιτραπεί να θα παίξουν ποδόσφαιρο από τον Γενάρη καθώς και με τη σημαντική συμβολή του προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσου Μπατζιάκα... άλλαξε μια σημαντική διάταξη μόνο γι’ αυτούς...

Έτσι θετική ήταν η απόφαση της Ε.Π.Ο., για το εύλογο αίτημα του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937", ώστε να απαντήσει η Ομοσπονδία, με ποιο τρόπο και με νόμιμες διαδικασίες, θα αξιοποιηθούν και δεν θα μείνουν ανενεργοί οι ποδοσφαιριστές των ομάδων κάτω των 20 και κάτω των 17 ετών, χωρίς να βλαφθεί ή να ζημιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου.

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., επιτρέπεται στους αθλητές που εγγράφηκαν από άλλα σωματεία το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Β., να μετακινηθούν εκ νέου, για την ίδια αγωνιστική περίοδο και μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι (2012) (κάτι τέτοιο δεν επιτρέπονταν).

Μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου (2011-2012), όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα μετακινηθούν, επιστρέφουν χωρίς άλλες διαδικασίες και διαπραγματεύσεις στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου. Κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο δεν μπορεί πάντως να αποκτήσει πέραν των δύο ποδοσφαιριστών... αφού αυτό δεν άλλαξε. Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω ισχύουν και για τους αθλητές που υπήρχαν προ του καλοκαιριού του 2011 στο σύλλογο και γι’ αυτούς που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Η απόφαση της Ε.Π.Ο. ανακοινώθηκε στο Δ.Σ. του «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», από τα μέλη του που τον εκπροσώπησαν. Παρόντες ήταν οι κ.κ. Παπαεμμανουλίδης Παντελής (αντιπρόεδρος) και Κλόντζας Δημήτριος (αντιπρόεδρος), που επιχειρηματολόγησαν υπέρ του αιτήματος.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην επόμενη ερυθρόλευκη συνάντηση είναι μεθαύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, όπου στο Σουίπας Παλλάς, στις Αλυκές, η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετά μια χρονιά γεμάτη ευχάριστα, δυσάρεστα και… πρωτοφανή γεγονότα με τον χορό που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Εκεί ενδέχεται να βρεθούν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού της Ευρώπης, ενώ σημεία διάθεσης προσκλήσεων είναι: Sugar café (Αργοναυτών & Ιωλκού), Τσεκούρας Νίκος (Νέγρη 31 Νεάπολη), Τσακιρίδης Απόστολος ( Κάβα “ο Ξάφης”, Γαλλίας 152) και τα έσοδα του χορού θα ενισχύσουν οικονομικά τα λειτουργούντα τμήματα του συλλόγου.

Με την ευκαιρία, το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους του συλλόγου, για το ενδιαφέρον τους σχετικά με την επιτυχία της βραδιάς του Ολυμπιακού στις 23 Δεκεμβρίου και κυρίως τους οργανωμένους οπαδούς για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίησή τους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
2
=