Εφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας μηχανικός Δημήτρης Καραγιάννης

Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-18, 12:16:08
Εφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας μηχανικός Δημήτρης Καραγιάννης

Εφυγε από την ζωή, σε ηλικία 54 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με ασθένεια ο αρχιτέκτονας μηχανικός και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης, που έφυγε πρόωρα από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον τεχνικό κόσμο του Νομού, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο των κατασκευών στον Βόλο, αλλά κυρίως στην περιοχή του Πηλίου και διατέλεσε πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 και πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη.

Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Σάββατο 19 Μαΐου, στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο "ΦΛΟΓΑ", τηλ.: 24210/24628.

Ψήφισμα του ΤΕΕ Μαγνησίας

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Δημητρίου Καραγιάννη, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του, που θα τελεστεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγριά.

3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Δημήτρη Καραγιάννη εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας τα εξής:

"Μόλις ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος και οικογενειακός φίλος, ο Δημήτρης Καραγιάννης, που εκτός της σημαντικότατης επαγγελματικής και κοινωνικής του παρουσίας, προσέφερε τα μέγιστα και στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους διαβεβαιώ ότι ένας τέτοιος θαυμάσιος άνθρωπος δεν θα ξεχαστεί ποτέ, από ολόκληρη την κοινωνία".

Συλλυπητήρια από τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

"Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Καραγιάννη, που έφυγε στα 54χρόνια του.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην περίοδο 2013-2014. Πάντα στήριζε τον Σύλλογο και κάθε τμήμα του, πέραν του ποδοσφαιρικού και βρισκόταν στο πλευρό των Διοικούντων και των αθλητών.

Όλη η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα διατηρήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την παρουσία και προσφορά του στο Σύλλογό μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε.

Δημήτρη, καλό ταξίδι...

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο  Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αναφέρει:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στην αθλητική «οικογένεια» του Δημήτρη Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου στο χώρο των κατασκευών κι επίσης είχε διατελέσει Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου".

Συλλυπητήρια από τον Volos ΝΠΣ

Η Διοίκηση του Volos NFC εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Καραγιάννη και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Καλό ταξίδι Δημήτρη

Η διοίκηση του Volos NFC εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Καραγιάννη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν ένας σπάνιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην κοινωνία του Βόλου αλλά και στο βολιώτικο ποδόσφαιρο.

Στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηρακλή, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη".

Συλλυπητήρια από την ΕΠΣΘ

Σε ανακοίνωση της η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (Μαγνησίας) αναφέρει: "H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος".

Συλλυπητήρια από τον Α.Σ. "Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ"

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του το Α.Σ. "Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" αναφέρει τα εξής:

"Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Α.Σ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Καραγιάννη για τον αδόκητο χαμό του. Έναν παράγοντα που τίμησε με τη παρουσία του το χώρο του ποδοσφαίρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 Καλό ταξίδι κύριε Δημήτρη... ".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=