Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση της Κύπρου

Τελευταία ενημέρωση: 2013-10-29, 12:55:30
Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η ενοποίηση της Κύπρου

Την ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε ο όμιλος Πειραιώς.Πλέον από σήμερα όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της Κύπρου και της Πειραιώς εξυπηρετούνται από κοινά συστήματα.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου 2013, η Τράπεζα Πειραιώς, ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το έργο της ενοποίησης των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, στο ενιαίο περιβάλλον των συστημάτων πληροφορικής του ομίλου.

Από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του πρώην δικτύου της Τράπεζας Κύπρου και της Τράπεζας Πειραιώς εξυπηρετούνται, από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 860 καταστημάτων, των 2.200 ΑΤΜs και των 385 μηχανημάτων Easypay.

Από την ίδια ημέρα όλοι οι πελάτες χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ενοποίηση των συστημάτων του δικτύου της πρώην Τράπεζας Κύπρου είναι το τρίτο βήμα -μετά την ενοποίηση των συστημάτων πληροφορικής της πρώην ΑΤΕbank και της πρώην Ελληνικής Τράπεζας- στην πορεία ενοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και των υπολοίπων τραπεζών που εξαγόρασε πρόσφατα η Τράπεζα Πειραιώς, με επόμενο βήμα την ενοποίηση των συστημάτων του πρώην δικτύου καταστημάτων της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου (CPB).

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=