ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Binance: Μπλόκαρε τις αναλήψεις Bitcoin

binance-μπλόκαρε-τις-αναλήψεις-bitcoin-896528

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Binance, προχώρησε παύση των αναλήψεων Bitcoin τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zao στο Twitter.

Η είδηση έρχεται εν μέσω κατρακύλας των κρυπτονομισμάτων, με το Bitcoin να υποχωρεί κατά 15% το τελευταίο 24ωρο, ενώ το Ethereum βρίσκεται στο -16%.

Η Binance εξήγησε ότι “μια παρτίδα συναλλαγών Bitcoin κόλλησε” λόγω των χαμηλών τελών συναλλαγών, “με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση” στις αναλήψεις Bitcoin από το δίκτυο, ανέφερε η εταιρεία.

“Η ομάδα μας εργάζεται για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα ώστε να συνεχιστούν οι αναλήψεις το συντομότερο δυνατόν”, πρόσθεσε. “Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις”.

Η παύση των αναλήψεων έρχεται εν μέσω αυξημένου ρυθμιστικού ελέγχου των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων από τις αμερικανικές αρχές. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς φέρεται να ερευνά την Binance Holdings Ltd. για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας περί κινητών αξιών όταν εξέδωσε το κουπόνι BNB, το οποίο παρέχει στους συναλλασσόμενους στην πλατφόρμα χαμηλότερες αμοιβές

capital.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου