ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία Ιουλίου: Δείτε αν κερδίσατε 1.000€

φορολοταρία-ιουλίου-δείτε-αν-κερδίσα-452614

Εγινε η κλήρωση της ΑΑΔΕ που χαρίζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000 ευρώ με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Ιούλιο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πρόκειται για την 55η κλήρωση της ΑΑΔΕ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς

Τα εν λόγω χρηματικά ποσά είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου