ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ – Η προκήρυξη και οι θέσεις

προσλήψεις-στον-εοδυ-η-προκήρυξη-και-689387

Σε προσλήψεις 15 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης Διοικητικών με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού, προχώρησε ο ΕΟΔΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν καταρχάς στην κεντρική υπηρεσία του ΕΟΔΥ.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Ωστόσο ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν ο ΕΟΔΥ δύναται κατά την ελεύθερη αυτού κρίση και αξιολογώντας τις επιμέρους συνθήκες να τους αποστείλει οπουδήποτε κρίνεται αναγκαίο εντός της Ελληνικής Επικράτειας ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του Ε.Ο.Δ.Υ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123.

Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής θα πρέπει να αναγράφεται επίσημα και σε εμφανές σημείο η ημερομηνία και ώρα κατάθεσης ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική σειρά υποβολής μετά την πρωτοκόλληση των φακέλων κατά την προτεραιοποίηση και αξιολόγηση από την επιτροπή.

Στην περίπτωση που δεν αποτυπώνεται ευκρινώς η ημερομηνία και ώρα κατάθεσης, θα αποδίδεται η σειρά υποβολής βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου του Οργανισμού. Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00 για την παραλαβή των αιτήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου