ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης επιχειρηματικών ιδεών

οαεδ-προσωρινοί-πίνακες-αξιολόγησης-739736

Στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ είναι αναρτημένοι από σήμερα, Παρασκευή 28 Αυγούστου, οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων της αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών, για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε δράσεις καθοδήγησης (coaching), με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις» με τίτλο «Ανάρτηση προσωρινών πινάκων αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών επιτυχόντων και απορριφθέντων του Πιλοτικού Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων 18-29 ετών». Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για τον λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων και έως τις 15:00 της τελευταίας εργάσιμης ημέρας, ήτοι την Τετάρτη 2/9/2020 και ώρα 15:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων. Οι ενστάσεις θα υποβληθούν με συστημένη επιστολή, με courier στο γενικό πρωτόκολλο του ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος. Τ.Κ 17456, με ρητή αναφορά στον τίτλο του προγράμματος («Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων Ηλικίας 18-29 ετών», υπόψη Δ/νσης Α1). Οι ενστάσεις πρέπει να αποσταλούν ΚΑΙ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας. Οι ενστάσεις θα κριθούν από Επιτροπή Ενστάσεων, η οποία ορίζεται με απόφαση διοικητή.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου