ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διακοπή ρεύματος

διακοπή-ρεύματος-697541

ΔΕΔΔΗΕ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά από αίτηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ Α.Ε.), προγραμματίστηκε η συντήρηση της Γραμμής Μεταφοράς 150kV Υ/Σ ΒΟΛΟΥ II – Υ/Σ ΛΑΥΚΟΥ, για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης του Ν. Πηλίου και ιδιαίτερα των νησιών των Β. Σποράδων, ενόψει του επικείμενου χειμώνα.

Το ανωτέρω έργο θα εκτελεσθεί την Κυριακή 09/12/2018 από ώρα 07:00 έως 12:00 μ.μ., με συνεργεία του ΑΔΜΗΕ.

Λόγω της αναγκαίας διακοπής τροφοδοσίας του Υ/Σ ΛΑΥΚΟΥ, το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διακοπεί υποχρεωτικά η ηλεκτροδότηση των παρακάτω περιοχών:

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου

(από Αφέτες έως Τρίκερι)

  • Δήμος Σκιάθου
  • Δήμος Σκοπέλου
  • Δήμος Αλοννήσου

Ζητούμε την κατανόηση όλων των καταναλωτών (Μέσης και Χαμηλής Τάσης) των ανωτέρω περιοχών για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστούν και παρακαλούμε (και με φροντίδα των Δήμων) για τη λήψη όλων των κατάλληλων μέτρων προστασίας τους από την ολιγόωρη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, με σκοπό την εξασφάλιση της αξιόπιστης ηλεκτροδότησής των με ικανοποιητική ποιότητα τάσης.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr)

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ΔΠΚΕ / ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου