ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυναμική η παρουσία της Lafarge Beton στην έκθεση Domotec & Building Green

δυναμική-η-παρουσία-της-lafarge-beton-στην-έκθεση-27999

Η Lafarge Beton, θυγατρική του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, συμμετείχε στην έκθεση DOMOTEC & BUILDING GREEN, την έκθεση ορόσημο για λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο. Κάνοντας πράξη την μακροπρόθεσμη δέσμευσή της να οδηγεί τις τάσεις στον κατασκευαστικό κλάδο, η εταιρία παρουσίασε τα Ειδικά Σκυροδέματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ταυτόχρονα, στήριξε την πρωτοβουλία για την ανάδειξη του ρόλου της Αρχιτεκτονικής και του Design στην αναβάθμιση της βιομηχανίας τουρισμού, δίνοντας το παρόν στο συνέδριο The Architect Show, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης.

Στο περίπτερο της Lafarge Beton πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα Ειδικά Σκυροδέματα, μια ξεχωριστή πρόταση προϊόντων και εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη για διαφοροποίηση σε υφή και όψη, για δημιουργία χώρων με αρχιτεκτονική ταυτότητα και για άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δουν από κοντά το ιδιαίτερα ρευστό, αυτοσυμπυκνούμενο, αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα Agilia, τη σειρά διακοσμητικών σκυροδεμάτων Artevia για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σε δάπεδα ή επιφάνειες, τη σειρά έτοιμων σκυροδεμάτων Ultra Series για όλα τα στάδια της οικοδομής, και το σκυρόδεμα Hydromedia που απορροφά το νερό της βροχής και διευκολύνει τη φυσική απορροή του στο έδαφος. Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις μοντέρνες εφαρμογές του σκυροδέματος, καθώς και τα έργα που αποτελούν σημείο αναφοράς για τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge Beton, όπως το Smart Park στα Σπάτα της Αττικής και η ανάπλαση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης με διακοσμητικό δάπεδο Artevia Desactive.

Ταυτόχρονα, τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας ανέδειξαν τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που παρέχει η Lafarge Beton στους πελάτες της. Με την υπηρεσία «Τοποθέτηση και Φινίρισμα» αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή δαπέδων με επιφάνεια από σκυρόδεμα, μέσω των εξειδικευμένων εφαρμοστών της σειράς Artevia. Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση των στελεχών της, οι διαδικασίες ελέγχου και η ποιότητα των προϊόντων εγγυώνται το τελικό αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου