Αναστολή των πλειστηριασμών έως τις 21 Φεβρουαρίου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-07, 09:34:26
Αναστολή των πλειστηριασμών έως τις 21 Φεβρουαρίου

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου αποφάσισε την αναστολή των πλειστηριασμών μέρχι και την 21η Φεβρουαρίου. 

Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών για σήμερα 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Εξαιρεί μόνο ελάχιστες περιπτώσεις, ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη. Σε αυτή την περίπτωση θα παρέχεται άδεια από το σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

• Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018
• Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018
• Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα παρέχεται, για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας, άδεια από το Σύλλογο, μετά από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη.
Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=