ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο αγώνας συνεχίζεται για τη σωτηρία της χώρας

ο-αγώνας-συνεχίζεται-για-τη-σωτηρία-τη-492193

«Έχουμε θετικά μηνύματα, αλλά δεν έχουμε φύγει από το τούνελ» τόνισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του διαθεσμικού κομματικού οργάνου την Παρασκευή στη Βουλή και σημείωσε ότι «ο αγώνας συνεχίζεται και για τη σωτηρία της χώρας και για την αλλαγή».

Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «είμαστε σε καλύτερο δρόμο» και ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έσωσε τη χώρα από την καταστροφή, στην οποία την οδηγούσε η ΝΔ.

«Χτίζουμε το μέλλον βήμα-βήμα, με ανατροπές και αλλαγές για να σώσουμε οριστικά τη χώρα» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι μια από αυτές τις αλλαγές είναι και ο «Καλλικράτης».

Παράλληλα, άσκησε σφοδρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι «εμπορεύεται φρούδες ελπίδες και γενικές φόρμουλες».

Πρόσθεσε δε ότι η πρόταση Σαμαρά είναι μία, «η επιστροφή στο παρελθόν» και σημείωσε ότι «η στάση του είναι επιζήμια για τη χώρα» και «επικίνδυνη για το μέλλον των Ελλήνων».

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ο αρχηγός της ΝΔ «θέλει να μας γυρίσει πίσω σε αυτά που μας κατέστρεψαν, σε αυτά που μας οδήγησαν ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία».

Απάντηση Παναγιωτόπουλου

Απαντώντας στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

«Αν ο κ. Παπανδρέου καταλόγιζε το ‘εμπόριο φρούδων ελπίδων’ στον εαυτό του, ενθυμούμενος το ‘υπάρχουν λεφτά’ θα του αναγνωρίζαμε την αρετή της αυτοκριτικής».

«Τώρα που κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, απλώς εκτίθεται για μια ακόμη φορά για ψέματα και ακρότητες. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος…» πρόσθεσε.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου