ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση ακινήτου

πρόσκληση-εκδήλωσης-ενδιαφέροντος-γ-834570

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΠΑΪΛΑ γνωστοποιεί ότι προτίθεται να αξιοποιήσει τα ακίνητα ιδιοκτησίας του, που βρίσκονται στο Βόλο, οδός Μακεδονομάχων 10-14 και περικλείονται από τις οδούς Ερμού, Ελ. Βενιζέλου και Δημητριάδος,

Προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση αυτών, προσδιορίζοντας τον τρόπο και το είδος της αξιοποίησης(κατά προτίμηση οι προτάσεις να αφορούν στην κατασκευή εμπορικών καταστημάτων),τα ανταλλάγματα και κάθε άλλη ιδέα για την επίτευξη του σκοπού της αξιοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους συνοδευόμενες από πλήρη στοιχεία ταυτότητας, σχέδια, μελέτη, τρόπο χρηματοδότησης και κάθε άλλη λεπτομέρεια που θα εξειδικεύσει την πρότασή τους.

Το Ίδρυμα δεν δεσμεύεται με την παρούσα πρόσκληση, ούτε υποχρεούται να αποδεχθεί τις προτάσεις, οι δε ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν ότι δεν έχουν δικαίωμα ή αξίωση από την κατάθεση και συζήτηση του φακέλου με τα σχέδια και τη μελέτη, όπως και από τις διαπραγματεύσεις ή από οποιαδήποτε άλλο λόγο και αιτία.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στα γραφεία του Ιδρύματος Αργοναυτών 52-Βόλος( Τράπεζα Ελλάδος) μέσα σε 30 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση στον τοπικό τύπο.
Στοιχεία ακινήτων : Συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 282 τμ, εμβαδόν παλαιάς οικοδομής 63 τμ. εμβαδόν καταστήματος επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 9 τμ 82,συνολικό εμβαδόν παλαιών καταστημάτων και αποθηκών επί της οδού Μακεδονομάχων 10-14 τμ 174

ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝ.ΜΠΑΙΛΑ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 52-

38221

ΒΟΛΟΣ

ΤΗΛ. 24210-23442

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου