ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΝΤ: «Χρήσιμη» η συνάντηση Λαγκάρντ – Βαρουφάκη

δντ-χρήσιμη-η-συνάντηση-λαγκάρντ-β-674062

«Χρήσιμη» χαρακτηρίζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα στις Βρυξέλλες η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ αναφερόμενος στη συνάντηση δήλωσε: «Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης συναντήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Eurogroup. Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση γνωριμίας με μια καλή ανταλλαγή απόψεων».

Προσερχόμενη στο Eurogroup η Γαλλίδα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επιβεβαίωσε την συνάντηση στην οποία είχε αναφερθεί ήδη από το μεσημέρι το in.gr. Αναφερόμενη στο Eurogoup τόνισε: «Θα έχουμε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων. Είναι η έναρξη μιας διαδικασίας. Θα υπάρξει πολλή δουλειά να κάνουμε», ανέφερε.

Η κ. Λαγκάρντ προσήλθε στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ συνοδευόμενη από τον διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν και τον επικεφαλής του Ταμείου για το ελληνικό πρόγραμμα Ρίσι Γκογιάλ.

Προσερχόμενος στο Eurogroup ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε πεπεισμένος ότι θα υπάρξει μία πολύ καλή συνάντηση με τους ομολόγους του.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου