ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βραβείο «Fast Growth Franchisor» για τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

βραβείο-fast-growth-franchisor-για-τη-μαρινόπουλος-α-ε-686550

7η εκδήλωση απονομής Franchise Awards

Μία πολύ σημαντική διάκριση, απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε. στη φετινή απονομή του καταξιωμένου θεσμού των Βραβείων Franchise, που οργανώνονται σε ετήσια βάση από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Στην τελετή βράβευσης, η οποία διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά, η Μαρινόπουλος Α.Ε. απέσπασε το βραβείο «Fast Growth Franchisor», ως η αλυσίδα με τα περισσότερα νέα καταστήματα για το 2014, σε συνδυασμό με το ποσοστό αύξησης αυτών.

Μέσα στο 2014, η Μαρινόπουλος, προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά franchise με σημεία πώλησης σε καίριες γεωγραφικές θέσεις στην Περιφέρεια. Η ενσωμάτωση των 143 franchise σημείων πώλησης της αλυσίδας «Αρβανιτίδης», αύξησε δυναμικά την παρουσία της στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Παράλληλα, η εταιρεία, ενέταξε στο δίκτυό της νέα καταστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κατερίνη, τη Λάρισα, τον Τύρναβο, την Αγιά, την Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, την Πάργα, το Λαγονήσι, την Κω, τη Ρόδο, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου.

Από τα 894 σημεία πώλησης που διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, τα 453 αφορούν σε καταστήματα franchise.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα, Αλβανία και FYROM, κ. Γιώργος Βογιατζάκης, «Η αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και το μέγεθος της αλυσίδας, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για τους δικαιοδόχους. Πάγια δέσμευση της εταιρείας αποτελεί η στήριξη των δικαιοδόχων συνεργατών της, καθώς και η συνεχής ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου