ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευγ. Γιαννακόπουλος: Δεν είμαι μέτοχος σε καμία στοιχηματική εταιρεία

ευγ-γιαννακόπουλος-δεν-είμαι-μέτοχος-690115

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος κατά ιστότοπου που σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ είναι μέτοχος σε μία από τις 24 στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές αφού η συμμετοχή του σε μία τέτοια εταιρεία εκτός από προδήλως παράνομη θα ήταν και εντελώς αδιανόητη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου

«Κατάπληκτος διάβασα στον ιστότοπό «Newsbomb» δημοσίευμα με τίτλο: «Το σκάνδαλο των σκανδάλων: Μέτοχος σε στοιχηματική εταιρεία ο Ευγένιος Γιαννακόπουλος», δια του οποίου υποστηρίζεται δημόσια ότι είμαι μέτοχος σε μία από τις 24 στοιχηματικές εταιρείες, που λειτουργούν στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς των προσωρινών αδειών.

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος αυτού είναι απολύτως ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό. Δεν συμμετέχω, ούτε σχετίζομαι, άμεσα ή έμμεσα, με οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό – πόσο μάλλον με εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, κάτι που, εκτός από προδήλως παράνομο, θα ήταν και εντελώς αδιανόητο.

Το χειρότερο είναι ότι το παραπάνω αχαρακτήριστο δημοσίευμα αναπαράχθηκε από σειρά άλλων ιστοτόπων, μεγεθύνοντας, πέρα από κάθε όριο, την πολύ μεγάλη ζημιά, που ήδη από μόνο του μου προκάλεσε.

Προφανώς κάποιοι, έχοντας κίνητρα και σκοπιμότητες που δεν γνωρίζω, ρίχνουν τη λάσπη τους στον ανεμιστήρα. Προσφεύγω αμέσως στη Δικαιοσύνη».

tovima.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου