ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο Βόλο σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης

στο-βόλο-σήμερα-ο-πρόεδρος-της-παε-νίκη-724446

Ξεκινούν οι επαφές

Σήμερα Τετάρτη θα βρίσκεται στο Βόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης προκειμένου να ξεκινήσει από νωρίς σειρά επαφών, αρχικά με τους ποδοσφαιριστές που σε λίγες ημέρες μένουν ελεύθεροι βάσει συμβολαίου.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους κυανόλευκους την περασμένη Τετάρτη και πλέον το χτίσιμο της νέας χρονιάς ξεκινά και για την ομάδα της Νίκης με πρώτο μέλημα να αποτελεί η ανανέωση ή όχι των συμβολαίων ποδοσφαιριστών, που από την 1η Ιουλίου μένουν και τυπικά ελεύθεροι.

Ο κ. Πάτσης θα έχει σήμερα σειρά επαφών με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν τον ισχυρό άνδρας της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσει φυσικά και το θέμα αποπληρωμής κάποιων οφειλών που εκκρεμούν.

Ηδη και πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος η πλευρά του προέδρου έχει ξεκινήσει τα ραντεβού του με κάποιους ποδοσφαιριστές και σήμερα οι συζητήσεις αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία.

Είναι επίσης γεγονός πως αρκετοί ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στα τέλη Ιουνίου έχουν δεχθεί κρούση από άλλες ομάδες μιας και με τις φετινές τους εμφανίσεις έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους, όμως πριν από οποιαδήποτε συμφωνία προέχει η συνάντηση με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα η συνεργασία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ολοκληρώνεται με 14 κυανόλευκους, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου, ενώ επτά παίκτες δένονται με συμβόλαιο και τη νέα περίοδο.

Από τους 14 που «τελειώνουν» από τη Νίκη, την αρχή έχει κάνει ο Ηλίας Βούρας, ο οποίος από τη νέα σεζόν και συνολικά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα αγωνίζεται υπερασπιζόμενος την εστία της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα τα συμβόλαια που λήγουν είναι των: Τάσου Καρακούτση, Μπόζινταρ Τάντιτς, Βασίλη Καρατζά, Δημήτρη Σαμαρά, Κώστα Φλίγκου, Αγγελου Βέρτζου, Ντανιέλ Ουέλινγκτον, Στέργιου Ψιάνου, Νίκου Πουρτουλίδη, Κώστα Χατζή, Χάρη Παππά, Δημήτρη Κοντοδήμου και Άλαν Λαλίν.

Οσον αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται και τη νέα χρονιά είναι αυτά των: Τάσου Κυριάκου, Μανώλη Σκούφαλη, Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστου Τζιώρα, Αντώνη Πιτταρά, Θοδωρή Παπαδόπουλου και Κώστα Γεωργατζή, όμως υπάρχουν και κάποιοι εξ’ αυτών που ήδη έχουν ζητήσει ή θα ζητήσουν να μείνουν ελεύθεροι.

Την επόμενη εβδομάδα η συνέντευξη

Ο Ανδρέας Πάτσης μόλις ολοκληρώσει τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του μέσω συνέντευξης Τύπου, η οποία αναμένονταν να γίνει πιθανότατα και σήμερα σύμφωνα με τα δεδομένα της περασμένης εβδομάδας. Όμως από την στιγμή που υπάρχουν ανοιχτά θέματα ο κ. Πάτσης μεταθέτει πλέον την συνέντευξη για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα έχουν κλείσει αρκετά ζητήματα.

Η παράταση αυτή βέβαια παράλληλα παρατείνει την αγωνία και των φιλάθλων της ομάδας που με την σειρά τους περιμένουν τις εξαγγελίες του ισχυρού άνδρα του συλλόγου. Μπορεί τα σενάρια που ακούγονται καθημερινά να πληθαίνουν όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν με την τοποθέτηση του κ. Πάτση και μόνο.

Επιμένουν για Βέρτζο

Την ίδια ώρα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Πανθρακικού για την απόκτηση του Άγγελου Βέρτζου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Νίκης Βόλου αποτελώντας τον στυλοβάτη της άμυνας. Τον Βέρτζο έχει βάλει στο μάτι και η νέα ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην Κύπρο η οποία θέλει πακέτο και τον Νίκο Πουρτουλίδη.

Παράλληλα δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα του Ηρακλή που φέτος μονομάχησε με τη Νίκη στα play-off να επιθυμεί την απόκτηση του Κώστα Φλίγκου, που φέτος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Βολιώτικης ομάδας. Προτάσεις υπάρχουν και για άλλους ποδοσφαιριστές, όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά τις σημερινές επαφές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου