ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αυλαία στο ταξίδι όχι στο όνειρο

αυλαία-στο-ταξίδι-όχι-στο-όνειρο-725590

Αύριο το τελευταίο φετινό παιχνίδι της Νίκης Βόλου που φιλοξενείται του Ηρακλή

Το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος δίνει αύριο στις 8μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενούμενη του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Το φετινό ταξίδι λαμβάνει τέλος μετά τον αυριανό αγώνα όλοι όμως πιστεύουν πως το όνειρο παραμένει ζωντανό και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.

Το όνειρο δεν είναι άλλο φυσικά από την άνοδο της ομάδας στη Super League, μια άνοδος η οποία μπορεί να μην ήρθε φέτος μέσα από ένα μαραθώνιο 46 παιχνιδιών που έδωσαν οι κυανόλευκοι, όμως υπάρχει η πίστη πως το όνειρο θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

Η ομάδα της Νίκης μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα της Football League όμως δεν μπόρεσε να κατακτήσει την άνοδο μέσω της πρώτης τριάδας στην οποία βρέθηκε για αρκετές αγωνιστικές, κέρδισε όμως το χειροκρότημα και την αναγνώριση πολλών ομάδων για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και το ήθος που δίδαξε εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το θέαμα μπορεί να μην συνδυάστηκε από ουσία στο τέλος, αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλεί τον κόσμο της ομάδας της Μαγνησίας που σε κάθε περίπτωση στάθηκε στο πλευρό της εντός ή εκτός έδρας, αποθεώνοντας μάλιστα τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές ακόμη και μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Σκηνές ανάλογες εκτυλίχθησαν και στην τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της Νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου οι κυανόλευκοι αναδείχθηκαν για ακόμη μία φορά ισόπαλοι κόντρα στον συμπολίτη παρά το γεγονός ότι το κυνήγι της ανόδου είχε τελειώσει μετά τις ήττες από τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η Νίκη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς (20’ Σολάκης), κατάφερε να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα (30’ Βέρτζος) και να αγγίξει την ανατροπή πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους με τον Φλίγκο παρά το γεγονός ότι δεν καίγονταν για τους βαθμούς, έπαιζε όμως για τον κόσμο της αλλά και την ιστορία της.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε να αφήσει εκτός 11άδας τον Κυριάκο έδωσε όμως επιθετικό πνεύμα στην ομάδα του χρησιμοποιώντας από την αρχή τους Φλίγκο και Λαλίν ως δίδυμο στην επίθεση η απόδοση των οποίων όμως κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Πλέον η συνέχεια δίνεται αύριο στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας στο οποίο ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει και σε αρκετές αλλαγές.

Οι απουσίες
Από το αυριανό παιχνίδι που θα είναι και το τελευταίο της σειράς των play-off κόντρα στον Ηρακλή θα απουσιάζουν οι Αγγελος Βέρτζος και Μανώλης Σκούφαλης λόγω καρτών. Από την μία ο έμπειρος αμυντικός είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Σκούφαλης συμπλήρωσε επτά κίτρινες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Απών θα είναι φυσικά και ο τραυματίας Δημήτρης Σαμαράς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ηρακλή όταν και είχε υποστεί κάταγμα σε δύο πλευρά. Αντίθετα επιστρέφει ο Κώστας Χατζής αφού εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής για την κόκκινη που είχε δεχθεί στο Αγρίνιο.

Ο Ηρακλής
Ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (19/6) στο Καυτανζόγλειο χωρίς τους Δημήτρη Τσερκέζο και Νίκο Σαββίδη. Στο τελευταίο παιχνίδι του «γηραιού» με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ο Σίνισα Γκόγκιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Τσερκέζο, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα, και τον Νίκο Σαββίδη λόγω καρτών. Ακόμη, δεν υπολογίζονται οι Ντάνι Λόπεθ, Ισαάκ, οι οποίοι είναι άφαντοι, ο τραυματίας Τάι.

Ο διαιτητής
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας) με βοηθούς τους Νατσιούλα Ηλία (Λάρισας) και Καραγκιζόπουλο Ιωάννη (Ημαθίας) όπως όρισε χθες η ΕΠΟ.

Τέλος χρέη 4ου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Βαλιώτης Αντώνιος (Λάρισας).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Φωτο : Ηλίας Καράτσαλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου