ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τους αγώνες Kids’ Athletics της IAAF διοργάνωσε η Νίκη Βόλου

τους-αγώνες-kids-athletics-της-iaaf-διοργάνωσε-η-νίκ-725832

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή αθλητών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου οι αγώνες του προγράμματος KIDS’ ATHLETICS της IAAF που συνδυάζουν παιχνίδι,ομαδικότητα και άθληση από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου. Είναι ένας νέος τρόπος γνωριμίας των παιδιών με τον αθλητισμό, διασκεδάζοντας με τα ομαδικά αγωνίσματα και καλλιεργώντας από νωρίς το αθλητικό πνεύμα. Οι αγώνες αυτοί είναι κάτι πρωτόγνωρο και διαφορετικό που ενθουσιάζει και αρέσει στα παιδιά.

Οι αθλητές/τριες που άγγιζαν τους 120 χωρίστηκαν ηλικιακά σε δύο κατηγορίες (Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού) και (Δ’-Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού), δημιουργώντας στην κάθε κατηγορία 8 ομάδες των 8 αθλητών και περνώντας από 9 διαφορετικά αγωνίσματα του στίβου. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα γιορτής και με την συνοδεία μουσικής όλοι οι αθλητές διασκέδασαν και χάρηκαν αυτή τη διοργάνωση η οποία διεξήχθη ως κλείσιμο της χρονιάς για τους μικρούς μας αθλητές.

Στο τέλος ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ομάδων και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι προπονητές του τμήματος στίβου: Παρασκευόπουλος Παύλος, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουργιά Ελένη, Κολλυμένου Βάσω και Βλαχάβας Αποστόλης εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου