ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέος τελικός για την πρώτη νίκη

νέος-τελικός-για-την-πρώτη-νίκη-726689

Νίκη και Ηρακλής συγκρούονται για την 3η αγωνιστική των play-off στις 8μ.μ. στο Πανθεσσαλικό

Ακόμη ένα τελικό έχει μπροστάτης σήμερα η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας τον Ηρακλή για την 3η αγωνιστική των play-off της Football League στις 8μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με φόντο ένα εισιτήριο ανόδου στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. (Τηλεοπτικά από το ΟΤΕ ΣΠΟΡ 4).

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη η οποία φιλοδοξεί πως μετά τα πρώτα δύο ισόπαλα αποτελέσματα θα καταφέρει σήμερα να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της θεσσαλονίκης και να βρεθεί στους 5 βαθμούς όσους έχουν επίσης Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου οι οποίοι συγκρούονται την ίδια ώρα στο Αγρίνιο.

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό οι κυανόλευκοι έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, ενώ ίόιο ήταν και το αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Νίκη έμεινε και στους όύο αγώνες πίσω στο σκορ και σήμερα φιλοδοξεί να είναι εκείνη η πρώτη ομάδα που θα προηγηθεί αλλά και θα διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους κατακτώντας το πρώτο τρίποντο αυξάνοντας παράλληλα τις ελπίδες της για κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αγγέλου Βέρτζου που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες ενώ απών θα είναι και ο Βασίλης Καρατζάς που συμπλήρωσε τέσσερις με τον πρώτο να απουσιάζει και από την τελευταία αγωνιστική κόντρα και πάλι στον Ηρακλή.

Ετσι στην πιθανή ενδεκάδα για σήμερα ο Βούραςθα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα ως δεξί μπακ θα τοποθετηθεί ο Ψιάνος και ως αριστερό ο Παπαδόπουλος με τους Σαμαρά και Χατζή να αγωνίζονται ως στόπερ.

Με τον Χατζή να καλύπτει το κενό στην άμυνα λόγω έλλειψης Βέρτζου και Καρατζά, ο Ριζογιάννης θα επιστρέψει και πάλι σε θέση αμυντικού μέσου έχοντας δίπλα του τον Πουρτουλίδη.

Σκούφαλης και Παππάς την ίδια ώρα θα καλύπτουν τα δύο άκρα στη μεσαία γραμμή δεξιά και αριστερά αντίστοιχα ενώ ο Κυριάκος θα αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Λαλίν που κερδίζει την θέση στην επίθεση.

Παράλληλα διαθέσιμοι για την σημερινή αναμέτρηση είναι και οι: Καρακούτσης, Κοντοδήμος,Τάντιτς, Φλίγκος, Τζιώρας, Π ι τταράς, και Ουέλινγκτον.

Σφυρίζει ο Ανοΰσος Ο κ. Ανούσος από την Λακωνία θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Παλαμίδας (Λακωνίας) με 4ο τον κ. Τζήλο (Λάρισας).

Ο Ηρακλής

Η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου, ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα και απρόοπτα και μετά το τέλος της ο τεχνικός του Ηρακλή, Σίνισα Γκόγκιτς, πήρε μαζί του στην αποστολή είκοσι παίκτες, όπως συνηθίζει, χωρίς ωστόσο να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Χουάντερσον, Παπαδόπουλος, Τσερκέζος, Γεωργίου, Λόπεθ,Στεφανίδης, Νατσούρας, Σιατραβάνης, Βουτσιάς, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος Γ, Ισαάκ, Παληγεώργος|Χ., Φερνάντεζ, Σουλίδης,Χιονίδης, Κιρόφσκι, Ντατίδης, Σαράφογλου,Σαββίδης. Σε αντίθεση με το παιχνίδι του Αγρινίου, επέστρεψαν οι Γ Παληγεώργος, αλλά και ο Ντατίδης, ενώ εκτός έμειναν οι Τάι, Ουκάρ, Αλεξίου, Παπαστερ ιανός, θόρια, Βοσνιάδης και ο Νατσιόπουλος.

Η αποστολή αναχώρησε οδικώς για τον Βόλο όπου και θα διανυκτερεύσει, ενώ αύριο όπως έγινε γνωστό μετά το τέλους του αγώνα θα επιστρέψει και πάλι στην θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως ο Ηρακλής μετρά δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς και επί της ουσίας παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί διεκδικώντας όπως και η Νίκη τους τρεις βαθμούς προκειμένου να συνεχίζει να ελπίζει έχοντας μόλις ένα βαθμό.

Στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο «γηραιός» είχε ηττηθεί με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με τέρμα του Χρήστου Μήτση στις καθυστερήσεις ενώ στο Καυτανζόγλειο οι δύο ομάδες ανεδείχθησαν ισόπαλες δίχως τέρματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου