ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης:«Με εισαγγελέα στο γήπεδο»

πάτσηςμε-εισαγγελέα-στο-γήπεδο-727147

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου μίλησε πριν το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης μίλησε χθες ενόψει του σημερινού ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου στέλνοντας το δικό του μήνυμα ζητώντας την παρουσία εισαγγελέα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο κ. Πάτσης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm ζητώντας να σεβαστούν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του ενώ ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος για όλα δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης λέγοντας:

«Προχωράμε δυνατά, χαμογελαστά, με πείσμα και με πάθος».

Αρχικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων τόνισε για τους φιλάθλους της Νίκης που έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι:

«Εγώ ξέρω ότι Νικιώτες έχουν εισιτήρια στα χέρια τους. Αν νομίζουν ότι βάζοντας το κεφάλι μέσα στην άμμο δεν θα τους ακουμπήσει το πρόβλημα, τότε είναι γελασμένοι. Κανείς επίσης να μην ξεχάσει ότι είμαστε σε δέκα μέρες γηπεδούχοι».

Για το γεγονός ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν ζήτησε εισιτήρια:

«Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου δηλώνει ρητά ότι δεν θα δώσει εισιτήρια, εμείς δεν είμαστε ζήτουλες. Έχουμε μια αξιοπρέπεια. Εμείς βγήκαμε ευθέως και κάναμε μια δήλωση. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι, επαγγελματίες. Για να είμαστε ιδιοκτήτες σε ομάδες έχουμε ένα υπόβαθρο όχι μόνο οικονομικό αλλά και επαγγελματικό και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Εμείς δεν «κατεβαίνουμε σκαλιά». Τηρήσαμε στάση αξιοπρέπειας».

Για το αν έχει σοκαριστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν:

«Μερικοί νομίζουν ότι ίσως τελειώνει αύριο το πρωτάθλημα. Υπάρχει και ο δεύτερος γύρος και είμαστε εμείς γηπεδούχοι. Εμείς θα δούμε τις συμπεριφορές και θα λάβουμε τα μέτρα μας. Οι φίλαθλοι των ομάδων δεν φταίνε σε τίποτα. Το σύνθημα της οξύτητας περνάει μέσα από τις ΠΑΕ. Το αν θα υπάρξει πρωτάθλημα, σωστό και αξιοπρεπές, εξαρτάται από τις διοικήσεις των ομάδων. Καθένας βρίσκει και τα κάνει. Εγώ δεν είμαι όμως υποκατάστατο της έννομης τάξης».

Για την στάση απέναντι στους φιλάθλους της Νίκης και το γεγονός να μην πάρουν εισιτήρια:

«Αυτό είναι προσβολή στους Βολιώτες. Για μένα ο Βόλος είναι ένας και έχει δύο ομάδες. Για ποιο λόγο να μην έρθουν οι φίλαθλοι της Νίκης στο Πανθεσσαλικό; Αυτά είναι κουταμάρες. Αν ήταν το πρώτο ντέρμπι και δεν ήξερα, θα μπορούσε ενδεχομένως να κλονιστεί η άποψη μου. Το έζησα το ντέρμπι δύο φορές και τις δύο φορές πήραμε άριστα όλοι μας».

Για την προστασία της ομάδας:

«Θα είναι αίτημα μας στην αστυνομία να πάει μέχρι και εισαγγελέας στο γήπεδο. Η ομάδα δεν θα είναι απροστάτευτη. Αυτή είναι δική μου ευθύνη. Να τηρήσουν όμως όλοι τους κανόνες του Fair Play. Αν ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν μπορώ να την αλλάξω. Εμείς έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, υπάρχει πλάνο πώς θα κινηθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και από κει και πέρα θεωρώ ότι δεν θα θελήσει κανένας να παρεκτραπεί και να ρίξει λάδι στη φωτιά. Σέβομαι τους πάντες, αλλά να μην με ακουμπήσει κανένας. Εμείς επιδεικνύουμε και επιδείξαμε απόλυτο σεβασμό».

Για την στάση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Είναι πρακτικές πρωτόγνωρες αλλά όχι και μη αντιμετωπίσιμες. Να μην υπάρχουν φίλαθλοι, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι. Είναι μια άποψη. Υπάρχει ένας φόβος. Όταν εμπιστεύεσαι την ομάδα σου, όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο, όταν είσαι ενωτικός, θέλεις να δώσεις χαρά σε όλο τον κόσμο. Όταν δεν έχεις εμπιστοσύνη, θες να σκορπίσεις κλίμα τρομοκρατίας. Νομίζεις ότι με την ψυχολογική πίεση μπορείς να κερδίσεις. Θα δούμε στο γήπεδο. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει είτε τη δύναμη, είτε τις αντοχές μου, έχω τη δύναμη. Είμαι έτοιμος για όλα. Λυπάμαι για αυτές τις πρακτικές που ακολουθούνται. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν με αφορούν. Δεν τις βλέπω καν. Καθένας γράφει την ιστορία του, οπουδήποτε… Να δούμε ποιος θα θυμάται ποιον, μετά από πέντε χρόνια».

Για τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης:

«Ο κόσμος έχει δείξει την ποιότητα του, τη δύναμη του, το ήθος του και η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει. Εμείς το χειροκρότημα το θέλουμε όχι μόνο για την κούπα, αλλά για το ήθος μας και την ποιότητα μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εμποδίσει να ολοκληρώσουμε τον κύκλο μας με αυτή την πολιτική που ακολουθούμε μέχρι σήμερα. Το ταμείο σου στο τέλος είναι η αποδοχή και ο σεβασμός από όλους, όταν οι άλλοι δεν την έχουν».

Τέλος ανέφερε:

«Προχωράμε δυνατά, χαμογελαστά με πείσμα και με πάθος».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου