ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: «Με παίρνουν τηλέφωνο αλλά…»

πάτσης-με-παίρνουν-τηλέφωνο-αλλά-773067

Η Νίκη θα παίξει για την ιστορία της αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση φιλοξενήθηκαν προχθες στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», με τον ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ να μιλά για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Football League αλλά και για οπαδούς της Νίκης, οι οποίοι προτιμούν την ισοπαλία από τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη.

Παράλληλα, ο κ. Πάτσης αναφέρεται και στην περίπτωση να ανέβει ο Ολυμπιακός Βόλου χαρακτηρίζοντας αδιάφορο το γεγονός ωστόσο αν συμβεί ο ίδιος θα δώσει συγχαρητήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξέρεις τι θέλουν κάποιοι φανατικοί οπαδοί σας; «Τα ακούω και τα διαβάζω, είμαι γνώστης αυτών των καταστάσεων. Όμως η δική μου άποψη, από την αρχή που μπήκα στο ποδόσφαιρο, είναι ότι θα πάω με καθαρούς κανόνες και δεν θα κάνω τα κέφια κανενός. Δεν θα κάνω αυτά που κατηγορώ τους άλλους, ανεξάρτητα από το ποιον θα ευνοήσει η στάση μου, ακόμα κι αν ευνοήσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα μου θα πράξει το καθήκον της, αυτό μεταφέρω στους ποδοσφαιριστές και δεν αφορούν άλλα σενάρια. Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν το κύρος της ομάδας μας και το κύρος του προέδρου.

Θες να ανέβει ο Ολυμπιακός Βόλου; «Μου είναι αδιάφορο είτε ανέβει είτε δεν ανέβει. Δεν κάνω επιλογή ομάδων και δεν κάνω έχθρες. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα του νομού και αν μπορούν να βγουν εγώ θα τους συγχαρώ».

Ποιοι πιστεύεις ότι θα ανέβουν τελικά; Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Με τις όποιες αδυναμίες και αντιξοότητες ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα, εξελίχθηκε σε έναν απίστευτο μαραθώνιο με αγωνία ως το τέλος. Όποιος κι αν ανέβει θα ανέβει άξια και εμείς θα παλέψουμε από τα πλέι οφ ως το τέλος».

Πριμ σας έχει τάξει κανείς; Εδώ παίζονται πολλά λεφτά, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα δίνει πάρα πολλά λεφτά σε σχέση με τη Β’ Εθνική. «Πολλοί προσπαθούν να με πάρουν τηλέφωνο αυτές τις μέρες, βλέπω τα τηλέφωνα στην οθόνη αλλά δεν τα σηκώνω. Κατανοώ το ενδιαφέρον τους, όμως θέλω να σταθώ στο χώρο με το κεφάλι ψηλά. Να, τώρα που μιλάμε με παίρνει τηλέφωνο ο τάδε (είπε όνομα γελώντας, βαρύ όνομα). Δεν θέλγουν αυτές οι σειρήνες και δεν απαντάω στα τηλέφωνα. Εμείς θα πράξουμε το καθήκον μας απέναντι στους εαυτούς μας και στην ιστορία της ομάδας μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου