ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πίστη στο όνειρο

με-πίστη-στο-όνειρο-773252

Νίκη ή ισοπαλία κόντρα στον Εργοτέλη και συνέχεια στα play-off θέλει η Νίκη αύριο

Νίκη ή έστω ισοπαλία είναι αρκετή για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη προκειμένου οι κυανόλευκοι να συνεχίζουν να πιστεύουν στο όνειρο της ανόδου μέσω των play-off.

Η αυριανή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. όπως και όλες οι υπόλοιπες της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αποτελεί τελικό για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, η οποία παραμένει αήττητη στα 13 παιχνίδια που έχει καθίσει ο Μακεδόνας τεχνικός στον κυανόλευκο πάγκο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα με την τεχνική ηγεσία να μετρά τόσο απουσίες όσο και επιστροφές. Από την μία απόντες θα είναι οι Παντελής Ριζογιάννης και Μπόζινταρ Τάντιτς, ενώ από την άλλη επιστρέφουν οι Τάσος Κυριάκος και Μανώλης Σκούφαλης που εξέτισαν τοις ποινές τους.

Όσον αφορά το θέμα του Δημήτρη Κοντοδήμου και του Παντελή Ριζογιάννη που έχουν κληθεί σε απολογία από την ΠΑΕ, αυτό αναμένονταν να γίνει χθες, ωστόσο ίσως γίνει τελικά σήμερα το πρωί. Ο Κοντοδήμος πάντως τόσο την Πέμπτη όσο και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν αποκλείεται εφόσον δεν τιμωρηθεί από την ΠΑΕ για την απουσία του από την προπόνηση της Τετάρτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η Νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα παίξει για τους τρεις βαθμούς ωστόσο ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι αρκετός προκειμένου να συνεχίσει στα play-off έστω και σε ισοβαθμία με τον Πανσερραϊκό στους 68 βαθμούς μιας και υπερτερεί των Σερραίων έχοντας δύο νίκες.

Βέβαια το έργο των ποδοσφαιριστών του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν είναι εύκολο μιας και ο Εργοτέλης που βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει νίκη για να πανηγυρίσει την άνοδο ως πρώτος ενώ με ισοπαλία μπορεί να συνεχίσει στα play-off σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα, του Ηρακλή, της Καλλονής ή του Ολυμπιακού Βόλου στη Μυτιλήνη.

Τα εισιτήρια για Εργοτέλη Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη και παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Εκδοτήρια Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια

Στην Πεζογέφυρα Α΄ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό). Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό) καθώς και στους κατόχους Διαρκείας Blue (μπλε) και Economy (θαλασσί).

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται. Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους Διαρκείας Silver (ασημί) και Basic (μωβ). Στους κατόχους VIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το παρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί. *Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Διευκρινίσεις

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.

Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.

Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό. Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β Πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α Πεζογέφυρα».

Ανακοίνωση του Blue Club Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης με την οποία καλεί όλους τους φιλάθλους στο αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα: «Κι αν δε σε δω….. πάλι θα ’μαι δω και θα τραγουδώ ΝΙΚΗ Σ’ΑΓΑΠΩ!!! Όποιος Νικιώτης τραγούδησε η ψιθύρισε αυτό το σύνθημα έστω μια φορά φέτος, έχει υποχρέωση αύριο Κυριακή να είναι στο Πανθεσσαλικό για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου που θα μας οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου.

Οφείλουμε να χειροκροτήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα που πάλεψε με αξιοπρέπεια, έδωσε τα πάντα για να ανατρέψει τα δεδομένα ενός βρώμικου πρωταθλήματος και δικαίως κέρδισε το σεβασμό απ’ όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Οι αξίες και το ήθος που επέδειξε, της χάρισαν το πρωτάθλημα της καρδιάς μας και θύμισε σε όλους γιατί νιώθουμε περήφανοι που γεννηθήκαμε Νικιώτες!

ΟΛΟΙ στο γήπεδο για τη ΝΙΚΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου