ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κερδίζει και ελπίζει

κερδίζει-και-ελπίζει-776882

Σήμερα με Δόξα Δράμας η Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό για την 40η αγωνιστική

Ζωντανό το όνειρο της απ’ ευθείας ανόδου θέλει να διατηρήσει η Νίκη Βόλου σήμερα αγωνιζόμενη με την Δόξα Δράμας στις 6μ.μ. στο Πανθεσσαλικό για την 40η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League βρισκόμενη στην 4η θέση με 66 βαθμούς.

Πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές αλλά δύο αναμετρήσεις για τους κυανόλευκους με την πρώτη να δίνεται σήμερα κόντρα στην ομάδα της Δράμας με μόνο στόχο να είναι οι τρεις βαθμοί.

Την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη δεν θα αγωνιστεί έχοντας ρεπό και γι’ αυτό το λόγο θέλει νίκη τόσο σήμερα όσο και την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα με τους συνδιεκδικητές της για μία θέση στην τριάδα να δίνουν κρίσιμα μεταξύ τους παιχνίδια.
Περιμένοντας όμως απώλειες των αντιπάλων της η Νίκη πρέπει σήμερα να κάνει το χρέος της και να διευρύνει το αήττητο σερί της σε 13 παιχνίδια το οποίο έχει ξεκινήσει με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο της.

Ο ίδιος μετά το πέρας της περασμένης αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο έκανε λόγο για ακόμη δύο τελικούς αρχής γενομένης από τον σημερινό στον οποίο η Νίκη θα έχει τόσο απουσίες όσο και επιστροφές αλλά και την απόλυτη και ένθερμη στήριξη του κόσμου της.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση και η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στην παρουσία των Πουρτουλίδη, Κοντοδήμου και Τάντιτς που απουσίαζαν λόγω καρτών όμως θα απουσιάζουν οι Κυριάκος, Σκούφαλης και Ριζογιάννης λόγω καρτών με τον τελευταίο να χάνει και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη την επόμενη Κυριακή αφού συμπλήρωσε επτά στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Ετσι στην αποστολή της Νίκης βρίσκονται οι: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Χατζής, Λαλίν, Τζιώρας, Παππάς, Ουέλινγκτον, Φλίγκος, Πιτταράς, Καρατζάς, Γεωργατζής, Πουρτουλίδης, Τάντιτς και Κοντοδήμος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα βασικοί θα πρέπει να θεωρούνται ο Βούρας κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ψιάνος, Σαμαράς, Βέρτζος και Κοντοδήμος. Στη μεσαία γραμμή ο Χατζής ως αμυντικό χαφ έχοντας έναν εκ των Καρατζά ή Παπαδόπουλο στο πλευρό του ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής θέση διεκδικούν οι Ουέλινγκτον, Παππάς,Τάντις και Λαλίν με τον Πουρτουλίδη να έχει ρόλο μεσοεπιθετικού και τον Φλίγκο να είναι ο παίκτης που θα χρησιμοποιηθεί στην κορυφή.

Η Δόξα Δράμας

Δίχως βαθμολογικό κίνητρο και με πολλές απουσίες θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό η Δόξα Δράμας σήμερα. Όμως μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των «Μαυραετών» και την τοποθέτηση του Ανδρέα Πάτση προχθές που δήλωσε προβληματισμένος για το πώς θα παραταχθούν στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες της Δόξας η σημερινή αναμέτρηση παίρνει ένα άλλο χρώμα.

Ο κ.Πάτσης είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Αυτοί οι παίκτες λοιπόν θα έρθουν να παίξουν την Κυριακή πως; Δεν πρέπει ο πρόεδρος τους που τους κατηγορεί να το εξηγήσει στον φίλαθλο κόσμο; Αλλού κόβουν βαθμούς και αλλού δίνουν βαθμούς; Θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας».

Στο αγωνιστικό μέρος, στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν θα βρίσκονται σήμερα ο ανέτοιμος Ροντρίγκο, και οι τραυματίες Περπερίδης Καμινιώτης, Πουλάκος, Σοϊλέδης και ο τιμωρημένος Κάπελ με την αποστολή να αποτελούν οι Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Ιντζόγλου, Κοντέων, Ρούσεφ, Χιντασέλι, Κάσσος, Μπουτζίκος, Μπαλής, Ταραλίδης, Μκρτσιάν, Μιλένκοβιτς, Kανετίδης, Τότο, Μουδούρογλου, Στεργιανός, Στόϊκος και Αμανατίδης.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κουτσιάυτης Αριστοτέλης (Άρτας) και βοηθοί του οι Γεωργάρας Δημήτριος (Άρτας) και Βαφειάδης Δημήτρης (Καρδίτσας) ενώ χρέη 4ου θα έχει ο κ. Τζήλος Αθανάσιος (Λάρισας)

Εισιτήρια και οδηγίες…

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 40ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό (18:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο ενώ παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ*

*Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι της Δόξας Δράμας.

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια*

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό). Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό) καθώς και στους κατόχους Διαρκείας Blue (μπλε) και Economy (θαλασσί).

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται.

Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους Διαρκείας Silver (ασημί) και Basic (μωβ). Στους κατόχους VIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το παρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Διευκρινίσεις

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου

Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β Πεζογέφυρα.

Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α Πεζογέφυρα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου