ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κόντρα στην προϊστορία με απουσίες σήμερα η Νίκη Βόλου

κόντρα-στην-προϊστορία-με-απουσίες-σή-787996

Στις 4μ.μ. φιλοξενείται από τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Μια ακόμη πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα στις 4μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενούμενη του Παναιτωλικού για την 36η αγωνιστική της Football League με τους κυανόλευκους να έχουν φύγει μόνο μία φορά με νίκη από το Αγρίνιο. Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Κυριάκος, Βέρτζος και Ριζογιάννης λόγω καρτών αλλά και ο τραυματίας Σαμαράς.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου καλούνται να αφήσουν πίσω τους οι ποδοσφαιριστές της Νίκης αγωνιζόμενοι σήμερα απέναντι σε μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος ωστόσο τα δρώμενα του Σαββατιάτικου αγώνα και οι αποφάσεις του κ. Τίκα έχουν ως αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να παρατάσσονται σήμερα με βασικές απουσίες.

Η μίνι-προετοιμασία της ομάδας του Απόστολου Χαραλαμπίδη ολοκληρώθηκε χθες με μία μεσημεριανή προπόνηση και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή ανάγκης…η οποία αριθμεί 17 ποδοσφαιριστές.

Παρά τα προβλήματα ωστόσο η Νίκη καλείται να παλέψει σήμερα με όσες δυνάμεις έχει προκειμένου να μην αφήσει τον Παναιτωλικό να της ξεφύγει στην βαθμολογία καθώς οι Αγρινιώτες έχουν 59 βαθμούς και τρεις περισσότερους απ’ ότι η ομάδα του Βόλου που καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας.

Εκτός από τις απουσίες των Κυριάκου, Βέρτζου και Ριζογιάννη που αντίκρισαν από μία κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό η τεχνική ηγεσία δεν θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Σαμαρά μιας και ο κεντρικός αμυντικός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που παραμένει αήττητος στον πάγκο των κυανόλευκων στην τρίτη του παρουσία στο Βόλο καλείται να βρει τις λύσεις προκειμένου η ομάδα του να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Μπορεί οι κυανόλευκοι να έχουν ένα θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα, στη συνέχεια όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί όχι μόνο επί χάρτου αλλά και επί χόρτου.

Την αποστολή της Νίκης αποτελούν οι:

Βούρας, Καρακούτσης, Σκούφαλης, Καρατζάς, Φλίγκος, Λαλίν, Πουρτουλίδης, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Χατζής, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς και Γεωργατζής.

Στην αρχική 11άδα αναμένεται να βρεθούν οι Βούρας κάτω από τα δοκάρια, Παπαδόπουλος, Καρατζάς, Χατζής και Κοντοδήμος στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, στη μεσαία γραμμή οι Ψιάνος, Πουρτουλίδης ως αμυντικά χαφ με τον Κυριάκο σε ρόλο οργανωτή και στις πλευρές τους Παππά και Σκούφαλη με τον Φλίγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός

Ο 24χρονος μέσος του Παναιτωλικού, Νταμιάν Μπελόν, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Νίκη Βόλου με τους φιλάθλους του Παναιτωλικού να αναμένεται να κατακλείσουν το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Τα «καναρίνια» μετρούν 13 ματς χωρίς ήττα και ενόψει του σημερινού αγώνα μετρούν και σημαντικές επιστροφές. Μίρνες Σίσιτς, Σίλβα Τζούνιορ, Νίκος Αραμπατζής συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος και αναμένεται να είναι και στη 18άδα που θα γίνει γνωστή πριν από τον αγώνα.

Εκτός από την διάθεση του κ. Χάβου βρίσκονται οι Μήλιος και Ακουάρο και λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται οι Σφακιανάκης, Κουτρουμάνος και Πασάς όπως και ο Μύγας που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Δάρλας, Ιωάννου, Μουμίν, Μελισσάς, Φαβάλι, Ιορδανίδης, Μπακάκης, Καμαρά, Μεταξούλης, Κουτσοσπύρος, Μπόγιοβιτς, Σμίλτος, Μπελόν, Σίσιτς, Τζούνιορ και Αραμπατζής.

Ο διαιτητής

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σελίμος (Λακωνίας) και βοηθοί του οι κ.κ. Παλαμίδας (Λακωνίας), Καραγεώργος (Αργολίδας) με 4ο τον κ. Ανούσο (Λακωνίας).

Σημειώνεται πως ο κ. Σελίμος έχει σφυρίξει ακόμη δύο αναμετρήσεις της Νίκης όταν επικράτησε φέτος του Ηρακλή με 1-0, αλλά και στην Ριζούπολη στο 1-1 με τον Απόλλωνα.

Η προϊστορία

Μια νίκη το 1998 έχει η Νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού στην Β΄ Εθνική, ενώ την ίδια χρονιά ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από τον Βόλο με σκόρερ τον Θοδωρή Μήντσιο που έπαιξε και στη Νίκη.

Στο διπλό της Νίκης στο Αγρίνιο το 1998 τα γκολ για τη Νίκη είχαν πετύχει ο Αργεντινός Φερνάντο Κάστρο και ο Ναουσαίος Χρήστος Χατζηδάκης, ενώ ένα χρόνο μετά η Νίκη είχε χάσει το ματς στο Αγρίνιο στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της Νίκης με τον Παναιτωλικό:

5/1/13:Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 3-0 (6’,72’ Πουρτουλίδης,61’ Σκούφαλης)

14/2/99: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 3-2 (24’Παπουτσής , 61’Μπάρκογλου, 91’ Σίμοβιτς – 10’ Μαντζανάς, 48’ Στογιάνοφ )

13/9/98: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 0-1 (20’ Μήντσιος)

15/2/98: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-2 (86’ Μιλόγεβιτς – 2’Κάστρο, 60’Χατζηδάκης)

28/9/97: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 3-2 (31’Γιαννακίδης, 34’ Παφλιάς, 71’ Χρυσοστομίδης 54’ Κόμαρ ,61’ Ουϊλιαμς)

9/2/97: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 3-0 (6’,41’,63’ Παφλιάς )

6/10/96: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0 (3’ Καρυπίδης)

4/3/84: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0 (Γάκης)

9/10/83: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 1-0

Στην Γ΄Εθνική

3/5/09: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 2-0 (3’ Παπαποστόλου,35’ Καραμαλίκης )

4/1/09: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 2-1 (10’Ριβελίνο ,86’Αστράουσκας -41’Ζουρούδης )

8/5/88: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 1-0 (Κατσικάς)

3/1/88: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0

Και στο κύπελλο

31/8/94: Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός 2-0

23/12/81: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 2-0

Ανακοίνωση του BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 Π.ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ
«Σύσσωμο το Δ.Σ του συνδέσμου μας εκφράζει την συμπαράσταση του στα δυο μελή του που στοχοποιήθηκαν από τον πρόεδρο της ομάδας μας σε ραδιοφωνική παρέμβαση του και αναλαμβάνει από κοινού την ευθύνη της σύνταξης και ανάρτησης της Σαββατιάτικης ανακοίνωσης. Είμαστε αδέλφια-είμαστε Νικιώτες-είμαστε ΕΝΑ».

Το πρόγραμμα

Η σημερινή αγωνιστική – 4μ.μ.
Παναχαϊκή- Δόξα Δράμας
Καβάλα- Βύζας Μεγάρων
Εθνικός Γαζ.- Θρασύβουλος
Καλλονή- Φωκικός
Παναιτωλικός- Νίκη Βόλου
Ηρακλής- Λάρισα
Πιερικός- Καλλιθέα
Αν. Γιαννιτσών- Εργοτέλης
Απόλλων – Πανσερραϊκός (5μ.μ. – ΟΤΕ)
Ηρακλής Ψ. – Αν. Επανομής (7μ.μ. – ΟΤΕ)
Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

Η επόμενη αγωνιστική (37η)

Κυριακή 28 Απριλίου – 5μ.μ.
Δόξα Δράμας – Βύζας Μεγάρων
Φωκικός – Καβάλα
Νίκη Βόλου – Εθνικός Γαζώρου
ΑΕΛ – ΑΕΛ Καλλονής
Καλλιθέα – Ηρακλής
Πανσερραϊκός – Πιερικός
Ηρακλής Ψαχνών – Αν. Γιαννιτσών
Αν. Επανομής – Απόλλων Σμύρνης

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου (4.30μ.μ. OTE TV)
Θρασύβουλος – Παναχαϊκή (7μ.μ. OTE TV)
Ρεπό: Παναιτωλικός

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου