ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ορεινή πεζοπορία του στίβου της Νίκης

ορεινή-πεζοπορία-του-στίβου-της-νίκης-793349

Αρκετοί αθλητές και γονείς που στο σύνολό τους έφτασαν τους 50, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου για την πεζοπορία που πραγματοποιήθηκε στο ορεινό μονοπάτι Λουζίνικο – Λέσχιανη του Πηλίου το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου.

Η διάρκεια της πεζοπορίας ήταν 2,5 ώρες μέσα από ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο. Ο ρυθμός του βαδίσματος ήταν γρήγορος και όλα τα μέλη της ομάδας στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων. Σκοπός της πεζοπορίας ήταν η γνωριμία και η επαφή με τις ομορφιές του Πηλίου, που δίνουν τη δυνατότητα για εναλλακτικές δραστηριότητες πολύ κοντά στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου.

Δράσεις όπως η πεζοπορία, το τρέξιμο, το ποδήλατο και το κολύμπι εύκολα και οικονομικά μπορούν να αποτελέσουν βασική προτεραιότητα στη ζωή μικρών και μεγάλων. Με τον τρόπο αυτό ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ενθαρρύνει τους αθλητές του να διαμορφώσουν στον απόηχο του σεβασμού της φύσης, στοιχεία όπως η αποφασιστικότητα, η πρωτοβουλία και η αγωνιστικότητα, χαρακτηριστικά που σμιλεύουν τη σωματική και νοητική ικανότητα των νέων γενεών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου