ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καμία ανησυχία Πάτση που ζητά τον ξεσηκωμό του κόσμου

καμία-ανησυχία-πάτση-που-ζητά-τον-ξεση-796977

Αναφορικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η Επιτροπή Επαγγελτικού Αθλητισμού αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής των ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής, λόγω μη συμπλήρωσης της εγγυητικής επιστολής, καθώς και την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Εργοτέλης, λόγω οφειλής στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Μάριο Μπούντιμιρ. Πλέον οι κυανόλευκοι καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 56 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νίκης Ανδρέας Πάτσης εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά τη συνέχεια ωστόσο…ζήτησε την βοήθεια των φίλων της ομάδας μιας και καθημερινά οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι μεγάλες.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων με δηλώσεις του στο Blue Star τόνισε:

«Είναι ένα πρόβλημα σοβαρό και δεν είναι αστείο. Υπάρχει όμως περίπου μία εβδομάδα μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση και να πάει στην ΕΠΟ και μπορείς να την καλύψεις αλλά η ομάδα δεν έχει πέσει. Το θέμα της εφορίας είναι ψευδές 100% αφού εμείς ζητήσαμε τακτικό έλεγχο. Εμείς έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εφορία και πληρώνουμε. Δεχόμαστε ένα πόλεμο ο οποίος είναι απίστευτος.

Το θέμα είναι με ποιο ρίσκο μπορούμε να πάμε. Πλέον όλα τα έσοδα που θα έχουμε είναι χρωστούμενα. Δίνεται ένας τιτάνιος αγώνας από τη μεριά μου σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συμμέτοχοι σε όλα προκειμένου να γευτούμε τη χαρά της επιτυχίας αλλά να είμαστε πραγματικά και όχι στα λόγια όλοι μαζί και αυτό είναι μια απαίτηση μου.

Εγώ δήλωσα και δηλώνω πάντα παρών αλλά παρών πρέπει να δηλώσει και ο καθένας πλέον ψυχή και σώματι και όχι μόνο στο χειροκρότημα. Ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί και να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και σε όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου