ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης

κάλεσμα-στον-κόσμο-της-νίκης-798207

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μέχρι τέλους απευθύνουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα το Blue Club «Θ.3» Παναγιώτης Ντοκούζης αναφέρει: «Μετά το μεγάλο διπλό στις Σέρρες η «Νικάρα» έδειξε σε όλους μας ότι το όνειρο της ανόδου γίνετε όλο και πιο εφικτό. Καθήκον όλων μας είναι να βρεθούμε και σήμερα στο Πανθεσσαλικό για να στηρίξουμε την ομάδα μας όπως εμείς ξέρουμε για να γίνει το όνειρο μιας κυανόλευκης πόλης πραγματικότητα. Μια πόλη-μια αγάπη-μια ομάδα. Εδώ μόνο εμείς. Νίκη Βόλου 1924».

Από τον Όμιλο Φιλάθλων της Νίκης Βόλου: «Η εικόνα προσέλευσης των φιλάθλων μας από τον σημερινό αγώνα με την Επανομή μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος στην δύσκολη προσπάθεια που γίνεται να ανέβουμε κατηγορία θα είναι ότι το καλύτερο προς τους παίκτες και τη διοίκηση. Μαζί όλοι μπορούμε να οδηγήσουμε την ομαδάρα μας εκεί που όλοι θέλουμε. Ας τους δείξουμε εμπιστοσύνη και να συνεχίζουμε να είμαστε κοντά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που μας διακρίνει».

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο στάδιο ενώ παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP: 30 ευρώ

Σκεπαστή: 20 ευρώ

Αν. Κερκίδα: 15 ευρώ

Ν. Πέταλο: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Συνολικά θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της Νίκης τα οποία θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό).

Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό) καθώς και στους κατόχους Διαρκείας Blue (μπλε) και Economy (θαλασσί), οι οποίοι στους προηγούμενους αγώνες εισέρχονταν από την Πεζογέφυρα Β.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 20 και των 30 ευρώ και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται. Από την Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους Διαρκείας Silver (ασημί) και Basic (μωβ).

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.

Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο.

Κάρτες Ελευθέρας Εισόδου

Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου του Συλλόγου Νεφροπαθών θα εισέρχονται από την Β Πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι καρτών Ελευθέρας Εισόδου των τμημάτων υποδομών θα εισέρχονται από την Α Πεζογέφυρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου