ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμη τρεις βαθμοί

ακόμη-τρεις-βαθμοί-798218

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο δίνεται η συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί στις 4μ.μ. την Αναγέννηση Επανομής στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής. Δίχως τους Σκούφαλη, Χατζή και Ψιάνο οι κυανόλευκοι, με 17άδα στο Βόλο η Επανομή.

Το σημερινό παιχνίδι μπορεί εξ’ αρχής να φαντάζει εύκολο για τη Νίκη Βόλου ωστόσο οι κυανόλευκοι καλούνται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και στα 90 λεπτά προκειμένου να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για να φθάσουν την προνομιούχο τριάδα.

Η άνοδος είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έχει γράψει το κοντέρ στα τελευταία πέντε παιχνίδια στα οποία η ομάδα παραμένει αήττητη με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Τελευταίο θύμα ήταν ο Πανσερραϊκός ο οποίος υπέκυψε στις ορέξεις των κυανόλευκων το περασμένο Σάββατο με τη Νίκη να παίρνει το τρίποντο στις Σέρρες με σκόρερ τον Νίκο Πουρτουλίδη.

Ο βραχύσωμος μέσος πέτυχε το τρίτο του τέρμα στα τελευταία τρία παιχνίδια και οδηγεί την ομάδα του στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας πλέον τρεις βαθμούς απόσταση από την πρώτη τριάδα.

Σήμερα η Νίκη είναι η μόνη ομάδα από τις πρώτες επτά της βαθμολογίας που αγωνίζεται εντός έδρας και περιμένει κάποιο στραβοπάτημα από τους πρωτοπόρους προκειμένου να αφήσει την 5η θέση και να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση μετά το τέλος της οποίας η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό κομβικό παιχνίδι.

Έτσι εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μανώλης Σκούφαλης, Στέργιος Ψιάνος και Κώστας Χατζής με τον πρώτο να απουσιάζει και από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών την ερχόμενη Δευτέρα στις 4μ.μ. για την 34η αγωνιστική παιχνίδι που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ.

Ο Σκούφαλης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την χειρονομία του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ενώ Ψιάνος-Χατζής έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Αντίθετα στην αποστολή της Νίκης μετά από δύο παιχνίδια επιστρέφουν και πάλι οι Καρατζάς και Ουέλινγκτον που έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Τζιώρας, Πιτταράς, Παππάς, Λαλίν, Τάντιτς, Φλίγκος, Ουέλινγκτον, Γεωργατζής.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα της Νίκης αυτή θα αποτελείται από τους Βούρα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Παπαδόπουλο, Σαμαρά, Βέρτζο και Κοντοδήμο, στη μεσαία γραμμή τους Ριζογιάννη – Πουρτουλίδη ως αμυντικά χαφ, τον Παππά στα δεξιά, τον Λαλίν στα αριστερά, τον Κυριάκο ως μεσοεπιθετικό και τον Φλίγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Η Αν. Επανομής

Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής Νίκος Σακελλαρίδης ο οποίος διαδέχθηκε τον Κώστα Βελιτζέλο μετά την ήττα από τον Θρασύβουλο με 2-5 στην Επανομή.

Συγκεκριμένα από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ζόσουα Σίλβα, Αλέξανδρος Παπατζίκος και Σάκης Λαμπερνάκης, ενώ ο Μάθιου Σίλβα είναι νοκ άουτ λόγω διαστρέμματος.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Απόστολου Αναστασίου ο οποίος όμως ταξίδεψε μαζί με την αποστολή, ενώ επιστρέφουν οι Νίκος Νταντάμης και Φάνης Τζανδάρης.

Την αποστολή των Θεσσαλονικέων που θα ταξιδέψει σήμερα για το Βόλο αποτελούν οι: Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Νταντάμης, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Μπέκα, Σικαλόπουλος, Τζανδάρης οι οποίοι αναμένονται να αποτελέσουν την βασική ενδεκάδα ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι: Κάρταλ, Αναστασίου, Λένος, Μαλαμής, και Κουκουλέκης.

Διαιτητής ο Βουράνης

Την σημερινή αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής θα διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Βουράνης από την Λέσβο με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτριο Γκάβερα και Ανδρέα Μεϊντανά από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Γεώργιος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου