ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η αλήθεια για τον οικονομικό έλεγχο

η-αλήθεια-για-τον-οικονομικό-έλεγχο-798928

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» βασίζεται σε μια παλιά καταγγελία και δεν έχει σχέση με τον υφιστάμενο έλεγχο που κάνουν οι φορολογικές αρχές στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για οικονομικά ανοίγματα παλαιότερων διοικήσεων και σε καμία περίπτωση με τη σημερινή διοίκηση του Ανδρέα Πάτση.

Σε κάθε περίπτωση οι φορολογικές αρχές σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ συνεχίζουν τον έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος ξεκίνησε περίπου προ έξι μηνών και τα αποτελέσματα του αναμένονται αν όλα εξελιχθούν ομαλά και συγκεντρωθούν τα απαραίτητα στοιχεία περί τα τέλη Μαΐου.

Τότε θα γίνει και οποιοσδήποτε καταλογισμός στην ΠΑΕ. Όλα τα υπόλοιπα περί εμπλοκής του ΣΔΟΕ, νέων καταγγελιών και καταλογισμού προστίμων που μάλιστα υπερβαίνουν το 1 εκ. ευρώ αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα πρόστιμα και διαφυγόντες φόροι ύψους 1,043 εκατ. ευρώ καταλογίστηκαν από το ΣΔΟΕ στη Νίκη Βόλου αφού τέσσερις εφοριακοί του Βόλου κατήγγειλαν ένα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της Εφορίας Βόλου και έναν μεγαλομέτοχο της Νίκης για συγκάλυψη επί σειρά ετών οικονομικών ατασθαλιών, παρανομιών και φοροδιαφυγής με την αποφυγή καταβολής ΦΠΑ, που αφορούσε τις μεταγραφές παικτών που έκανε η ομάδα.

Όπως αναφέρει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έστειλαν ανώνυμη επιστολή πριν από έναν μήνα στον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ και στο γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Σχετικά άρθρα : Περιπέτειες με Εφορία για τη Νίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου