ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στις Σέρρες με κόσμο

στις-σέρρες-με-κόσμο-714168

Το ερχόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανσερραϊκό η Νίκη Βόλου στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Χθες οι Σερραίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο και ανέβηκαν στην 5η θέση με 49 βαθμούς, όσους έχει και ο Ηρακλής με τη Νίκη να ακολουθεί με 48.

Η αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 4.30μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Απόστολου Χαραλαμπίδη να επιστρέψουν με το θετικό αποτέλεσμα.

Οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων Blue Club, Blue Angels και Blue Diamonds αναφέρουν:

Το Blue Club «Θ.3» Π.Ντοκούζης: «Το όνειρο 47 ετών φτάνει όλο και πιο κοντά. Επόμενος τελικός στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Καλούμε όλους τους Νικιώτες έως Παρασκευή βράδυ να περάσουν από τα γραφεία του συνδέσμου μας (Μαιάνδρου 14) να δηλώσουν συμμέτοχη για την μεγάλη εκστρατεία-απόβαση στις Σέρρες. Επιβάλετε να είμαστε όλοι εκεί. Όλοι Σέρρες».

Oι Blue Angels: «Το κυανόλευκο πούλμαν των τρελών συνεχίζει το δρομολόγιο του για φέτος. Επόμενος σταθμός μετά την Άμφισσα και το διπλό, θα είναι οι Σέρρες, για 2η φορά φέτος. Ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels 1994 διοργανώνει εκδρομή για τις Σέρρες για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Δηλώσεις-συμμετοχές για την εκδρομή μέχρι Παρασκευή βράδυ, καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 43. Εμείς θα σε ανεβάσουμε στην Α’ εθνική. Όλοι Σέρρες!».

Οι Blue Diamonds: «Στο ταξίδι για την άνοδο η Λέσχη γυναικών «Βlue Diamonds» Νίκης Βόλου καλεί όλο τον κόσμο της Νίκης στις Σέρρες το ερχόμενο Σάββατο 6 Απριλίου στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ως την Παρασκευή στο γραφείο της Λέσχης Μαιάνδρου 14 (Γηπ. Παντελής Μαγουλάς) 11-1 π.μ και 7-9 μ.μ. Όλοι μαζί για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου