ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Όλα… μηδέν στο Βόλο για Νίκη και Καλλονή

όλα-μηδέν-στο-βόλο-για-νίκη-και-καλλο-6949

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Πανθεσσαλικό», με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις ευκαιρίες για να φύγουν με το τρίποντο από την πόλη της Μαγνησίας.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μετουσιώσει την υπεροχή της σε καθαρή ευκαιρία για γκολ, έδειξε να εγκλωβίζεται από την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Τεννέ, ενώ παράλληλα κινδύνεψε στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και τελικά… πήρε το βαθμό χάρη στην απόδοση του τερματοφύλακα Βούρα ο οποίος αποσόβησε τις προσπάθειες του Λεοζίνιο και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Η Νίκη Βόλου έφτασε πλέον τις έξι σερί ισοπαλίες και είναι στους 37 βαθμούς και την όγδοη θέση, βλέποντας την άνοδο να… απομακρύνεται. Την ίδια ώρα, η Καλλονή είναι στους 38 βαθμούς και την έκτη θέση, ενώ έκανε μια εμφάνιση που μπορεί να της αφήνει και… πικρία για το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη και οι τρεις βαθμοί, καθώς στο φινάλε έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο μέσα στο Βόλο.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας): Βούρας, Ριζογιάννης, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Παππάς, Κυριάκος (63’ Τάντιτς), Φλίγκος (56’ Ουέλινγκτον).

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Κάντζι (65’ Μάρα), Μανούσος, Ντιμπαλά, Κριπιντίρης.

onsports.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου