ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη… σταμάτησε τον Ηρακλή!

η-νίκη-σταμάτησε-τον-ηρακλή-11534

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν Ηρακλής και Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League και οι δύο «μονομάχοι» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην κορυφή.

Μάλιστα, αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός των θέσεων των play offs, ενώ αντίθετα, ο «Γηραιός» δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, μετά την επικράτηση επί των Εθνικού Γαζώρου, Θρασύβουλου και Παναχαϊκής.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα, αλλά στο 4’ ο Βούρας απέκρουσε το σουτ του Φερνάντες μέσα στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν… στροφές και απείλησαν στο 22’ με τον Κυριάκο, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Έλληνα μέσου στο 29’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο «Γηραιός» αναζήτησε πιο… θερμά ένα γκολ, αλλά στο 51’ ο Στεφανίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βούρα με κεφαλιά, ενώ σε μία φάση… καρμπόν, τρία λεπτά αργότερα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο τερματοφύλακας της Νίκη βγήκε και πάλι νικητής.

Στο 67’ ο Ηρακλής πέτυχε τέρμα, ωστόσο, ακυρώθηκε, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να σημειώνει χέρι του Ισαάκ στην προσπάθειά του να κοντρολάρει πριν το σουτ που επιχείρησε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Φερνάντες (58’ Κιρόφσκι), Γ. Παληγεώργος, Σουλίδης, Τάι (77’ Ουκάρ), Ισαάκ, Στεφανίδης (77’ Χιονίδης).

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος (72’ Σαμαράς), Χατζής, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (55’ Σκούφαλης), Πουρτουλίδης, Λαλίν (18’. Λτρ. Φλίγκος), Παππάς, Κυριάκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου