ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Έμειναν στο 1-1 Νίκη και Πιερικός στον Βόλο

έμειναν-στο-1-1-νίκη-και-πιερικός-στον-βό-16871

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ισοπαλία και ειδικότερα το 1-1 που δείχνει να είναι το… αγαπημένο της αποτέλεσμα. Η έλευση του Γιώργου Χατζάρα έδωσε επιθετική πνοή στους Βολιώτες που ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλό τους, όμως, αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Πιερικού και τελικά κατάφεραν να φτάσουν ως την ισοπαλία καθώς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε αρκετά επιθετικά το ματς, προσπάθησε να κλείσει από την αρχή τον Πιερικό κι έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Παππά, ένα λεπτό πριν ο Πιερικός «χτυπήσει» στην πρώτη του επίθεση στο ματς. Η ομάδα της Κατερίνης στο 10’ βγήκε στην επίθεση κι ο Μανίκας δεν δυσκολεύτηκε από τη μικρή περιοχή να κάνει το 0-1 στο Βόλο για την ομάδα του Φοιρού. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι με τον Χατζή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 18’ αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο παίκτης της Νίκης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, όμως, οι Λαλίν και Πορτουλίδης σε δυο-τρεις περιπτώσεις δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βασιλειάδη και ο Πιερικός διατήρησε το προβάδισμά του ως την ανάπαυλα.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα συνέχισε το ίδιο πιεστικά και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας την υπεροχή η οποία καρποφόρησε γρήγορα αφού στο 48’ ο Πορτουλίδης έκανε εξαιρετική πάσα στον Παππά που πρόλαβε την έξοδο του Βασιλειάδη και με ωραίο πλασέ πάνω από τον πορτιέρο του Πιερικού ισοφάρισε για τους Βολιώτες. Οι γηπεδούχοι από αυτό το σημείο κι έπειτα πίεσαν ασφυκτικά τον Πιερικό, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Λαλίν κυρίως, όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να κάνουν την ανατροπή που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν τελικά να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ-ανατροπής κι έτσι το τρίτο συνεχόμενο 1-1 τους έφερε στην έκτη θέση με 36 βαθμούς, την ώρα που ο Πιερικός είναι 13ος με 29.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Χατζάρας): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Πουρτουλίδης (83’ Ουέλινγκτον), Παππάς (68’ Τάντιτς), Λαλίν, Σκούφαλης (46’ Τζιώρας), Κυριάκος.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Νίκου, Μπελόσεβιτς, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδης, Παπατόλιος (90+3’ Ίτσιος), Καθάριος (82’ Καραγκούνης), Μανίκας (83’ Σεχολάρι), Πολίτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου