ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις νίκες

επιστροφή-στις-νίκες-22547

Την επιστροφή στις νίκες σε συνδυασμό με την επιστροφή στο «σπίτι» της μετά από 28 μέρες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών στις 6.30 μ.μ. για την 22η αγωνιστική και πρώτη του δεύτερου γύρου της FootballLeague.

Οι κυανόλευκοι μετά τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και το ρεπό που έκαναν την προτελευταία αγωνιστική θέλουν σήμερα να γευτούν την χαρά της νίκης και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου αλλά και τριάδας υποχωρώντας χθες στην 5η θέση μετά το διπλό του Πανσερραϊκού στη Λάρισα.

Η τελευταία εμφάνιση των παικτών του Στέλιου Μανωλά στην Κρήτη απέναντι στον πρωτοπόρο Εργοτέλη έδειξε πως μπορούν να κοντράρουν ακόμη και τον πιο δυνατό αντίπαλο και να συνεχίσουν σε πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Ηρακλής Ψαχνών στις τελευταίες 18 αγωνιστικές παραμένει αήττητος, αφού μετά τις εντός έδρας ήττες στην πρεμιέρα από τη Νίκη με 1-3 και στη συνέχεια από τον Εργοτέλη δεν έχει ηττηθεί ξανά με την τελευταία ήττα να έχει καταγραφεί στις 6 Οκτωβρίου του 2012 και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι στους κυανόλευκους. Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση, δίχως προβλήματα καθώς επιστρέφουν από τιμωρία οι Πουρτουλίδης και Φλίγκος οι οποίοι και συμπεριλήφθηκαν στην 19άδα για το σημερινό παιχνίδι και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν και στην βασική ενδεκάδα.

Την αποστολή της Νίκης για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι: Καρακούτσης, Βούρας, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Ψιάνος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Τάντιτς, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Χατζής, Παππάς, Φλίγκος, Ουέλινγκτον, Τζιώρας και Λαλίν.

Ο Ηρακλής Ψαχνών

Αρκετά είναι τα προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα για το σημερινό παιχνίδι μιας και θα απουσιάσουν οι Μπαράνκος, Σεοταχούλ, Λιόσης, οι οποίοι είναιτραυματίες, ο Βανγκέλι που είναι τιμωρημένος όπως και ο Άγγελος Σικαλιάς που αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή λόγωγαστρεντερίτιδας.Αντίθετα, υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή που είναι οι Βλάντεν Στεπάνοβιτς του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και Βίκτορ Ερέρο Πούλγκα. Η αποστολή: Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ογιαρμπίντε, Δήμου, Ρούτσης, Ρεπετσάς, Ντελέγκο, Σέγκος, Αμέντολα, Πλάτανος, Τόλιος, Λαμπρόπουλος, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Μήτσης, Στεπάνοβιτς και Πούλγκα.

Ο διαιτητής

Ο κ. Ρούσσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του σημερινού αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πασχάλης (Ηπείρου), και Δόσκορης (Φθιώτιδας). Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Μπαλατσούκας (Ηπείρου).

Στις 6 μ.μ. με Απόλλωνα

Την ερχόμενη Τετάρτη 20/2, θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην εμβόλιμη 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοργανώτρια αρχή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη και για ακόμη μια φορά θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ-TV.

Football League – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 6.30 μ.μ.

Διαιτητής: Ρούσσος (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)

ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ

Βούρας Γ. Σικαλιάς

Ψιάνος Ρεπετσάς

Κοντοδήμος Mήτσης

Βέρτζος Μπακομήτρος

Σαμαράς Δήμου

Ριζογιάννης Γέσιτς

Πουρτουλίδης Αμέντολα

Σκούφαλης Ζουλιώτης

Κυριάκος Πούλγκα

Φλίγκος Ογιαρμπίντε

Λαλίν Χαϊκάλης

Προπονητές

Σ. Μανωλάς Γ. Βαζάκας

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου