ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ηττήθηκαν οι Νέοι

ηττήθηκαν-οι-νέοι-28055

Δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις οι Νέοι της Νίκης, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από την ομάδα της Λάρισας στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Η αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων, με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν την ήττα μετά από δύο συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35’ με σουτ του Καμπέρη. Οι παίκτες της Νίκης προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, όμως στάθηκαν άτυχοι στο 75’ καθώς η μπάλα μετά από κεφαλιά του Τζανετόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάλτζαρη.

Λίγο πριν από το τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 82’, ο Κίτσιος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τη Λάρισα, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Νίκη Βόλου: Βλαχόπουλος, Ποτόμι (71’ Αγγελής), Μπλούχος, Χασιώτης, Τζανετόπουλος, Αλεξανδρής, Πιτταράς (39’ Βουρδάκης), Καρακώστας, Μαλακασιώτης (65’ Ζαρίφης), Μέτσε, Γεωργατζής.

Λάρισα: Μάλτζαρης, Κορομηλάς, Κρητικός, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος, Γκαλίτσιος, Περδίκης, Παπαδόπουλος, Καλφούντζος, Τσιλούλης, Κίτσιος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου