ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να «αλώσει» την Κρήτη

να-αλώσει-την-κρήτη-28320

Σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενείται από τον Εργοτέλη θέλοντας τους τρεις βαθμούς

Τους τρεις βαθμούς και μόνο θέλει να πάρει σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενούμενη του Εργοτέλη στην αυλαία του πρώτου γύρου της Football League.
Η 21η αγωνιστική των κυανόλευκων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι OTE SPOR 3.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αποστολή της Νίκης αναχώρησε χθες τα ξημερώματα στις 4.30 από την πόλη του Βόλου και οδικώς έφθασε στην Αθήνα από όπου στις 10.30 π.μ. και από το Ελευθέριος Βενιζέλος πέταξε για την Κρήτη με πτήση της Ολυμπιακής με προορισμό το Ηράκλειο.

Η σημερινή είναι και η τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους και να παραμείνουν στις τρεις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην κορυφή της δεσπόζει η ομάδα του Εργοτέλη η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και η Νίκη (32β.) θέλει να κλείσει την ψαλίδα των οκτώ πόντων μειώνοντας στους πέντε.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα συγκρουστούν σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών (35β.) που σήμερα θα φιλοξενήσει τον προβληματικό Θρασύβουλο και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στόχος της Νίκης είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο κόντρα σε μία ομάδα η οποία παρουσιάζεται ανεβασμένη στις τελευταίες της υποχρεώσεις έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, απέναντι σε: Παναιτωλικό (2-1), Εθνικό Γαζώρου (0-1), Παναχαϊκή (1-0) και Θρασύβουλο (0-1).
Συνολικά οι Κρητικοί σε 19 αναμετρήσεις 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με τα τέρματα να είναι 21 υπέρ και 12 κατά.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μανωλά στις τελευταίες δύο εξόδους τους από τον Βόλο αρχικά ηττήθηκαν από τον Θρασύβουλο στη Φυλή και στη συνέχεια επέστρεψαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Δράμα έτσι αυτό που λείπει είναι το διπλό στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το Πανθεσσαλικό.

Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση έμειναν οι Νίκος Πουρτουλίδης και Κώστας Φλίγκος, μιας και αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.
Στους 18 ποδοσφαιριστές που πέταξαν για την Κρήτη βρίσκονται οι: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Ουέλινγκτον, Σαμαράς, Τάντιτς, Καρατζάς, Κυριάκος, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιέτρα, Τζιώρας, Σκούφαλης, και Ριζογιάννης και Λαλίν.

Όσον αφορά στην πιθανή ενδεκάδα των κυανόλευκων αυτή αποτελούν οι Βούρας (τερματοφύλακας), Ψιάνος-Καρατζάς-Βέρτζος-Κοντοδήμος στην άμυνα, Χατζής-Ριζογιάνης ως αμυντικοί μέσοι, Σκούφαλης ως δεξιός μέσος και Τάντιτς ως αριστερός, Κυριάκος ως επιτελικός και Λαλίν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Εργοτέλης
Με τις αποβολές των Πίτσου και Γεωργίου στο ματς με τον Θρασύβουλο οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας, όπου δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος αριστεροπόδαρος αμυντικός.

Απών από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Λετονός Μάρις Βερπακόφσκις που την περασμένη Τετάρτη συμμετείχε σε φιλικό της Εθνικής του και δεν βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης, ενώ δεν είναι έτοιμο και το δελτίο του που δεν έχει εκδοθεί ακόμα λόγω καθυστέρησης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνιζόταν.

Αντίθετα στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς επιστρέφουν οι Σαρρής και Τζανακάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Ο διαιτητής
Ο κ. Άγγελος Αγγελάκης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Νίκης στο Παγκρήτιο. Ο κ. Αγγελάκης θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Χαρίτο (Αθηνών) και Νικόλαο Περικλείδη (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο κ. Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου