ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυριακή και τηλεοπτικά ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Εργοτέλη

κυριακή-και-τηλεοπτικά-ο-αγώνας-της-νί-31516

Ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη για την 21η αγωνιστική

Με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου στη Football League για την ομάδα της Νίκης Βόλου με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 3 μ.μ. και να μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι ΟΤΕ – SPOR 3.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι σήμερα δεν έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μιας και στην 20η αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους, έχοντας την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τους Κρητικούς οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σήμερα παίζουν στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.

Οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά είχαν την ευκαιρία για ξεκούραση χθες, οπότε και δεν είχε προγραμματιστεί προπόνηση και σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την «μάχη» της Κρήτης την ερχόμενη Κυριακή.

Ο προπονητής των κυανόλευκων αναμένεται μάλιστα να παρακολουθήσει από κοντά τον ερχόμενο αντίπαλο της ομάδας του προκειμένου να τσεκάρει τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία των κιτρινόμαυρων στο παιχνίδι τους.

Για το παιχνίδι της Κυριακής η τεχνική ηγεσία της Νίκης θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα της δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κώστα Φλίγκου και Νίκου Πουρτουλίδη, οι οποίοι και έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Έτσι θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν εκ νέου οι Παντελής Ριζογιάννης και Άλαν Λαλίν με τον δεύτερο να χρησιμοποιείται ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι στη Δράμα από όπου η Νίκη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μάλιστα ο επιθετικός από την Ονδούρα συνέβαλε στο να καταφέρει η Νίκη να ανεβάσει την απόδοσή της στην επανάληψη.

Φλίγκος: «Πάμε για νίκη»

Μπορεί στο παιχνίδι της Κυριακής ο Κώστας Φλίγκος να μην αγωνίζεται, ωστόσο ο επιθετικός των κυανόλευκων έστειλε σύνθημα νίκης για το ερχόμενο παιχνίδι, τονίζοντας μεταξύ άλλων μετά την αναμέτρηση της Δράμας. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από λάθος δικό μας, κάτι που μας επηρέασε. Στο ημίχρονο είπαμε να κοιτάξουμε τη Δόξα στα ίσια και ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου θα πάμε για τη νίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας. Είμαι σίγουρος πως θα τον ανταμείψουμε με τον καλύτερο τρόπο που είναι η άνοδος».

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο γήπεδο «Γ.Σ Δόξα Δράμας». Δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Με τη Νίκη στο Ντουμπάι

Συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι. Το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, όλα πληρωμένα. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, στον ετήσιο χορό της Νίκης που θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο «SEE YOU». Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 Παναγιώτης Ντοκούζης 1985, Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν ζωντανά βάσει προγράμματος του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ είναι την Κυριακή (10/02) το Εργοτέλης- Νίκη Βόλου στις 3 μ.μ. από το Ote Sports 3 και τη Δευτέρα (11/02) το Παναιτωλικός- Ηρακλής στις 7 μ.μ. επίσης από το Ote Sports 3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου – 3 μ.μ.
Καλλιθέα-ΑΕΛ
Εργοτέλης-Νίκη Βόλου (Ote Sport 3)
Πανσερραϊκός-Φωκικός
Ηρακλής Ψαχνών-Θρασύβουλος
Αναγέννηση Επανομής-Βύζας Μεγάρων
Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Καβάλα
Πιερικός-Εθνικός Γαζώρου
Ολυμπιακός Βόλου-Καλλονή
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου – 7μ.μ.
Παναιτωλικός-Ηρακλής (Ote Sport 3)
Ρεπό: Δόξα Δράμας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου