ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Δράμα η Νίκη

στη-δράμα-η-νίκη-34000

Σήμερα στις 3 μ.μ. κόντρα στην ανεβασμένη Δόξα για τη 19η αγωνιστική της Football League

Την επιστροφή στις νίκες και στις επιτυχίες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου που στις 3 μ.μ. αγωνίζεται στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα για την 19η αγωνιστική της Football League. Στόχος της ομάδας του Στέλιου Μανωλά που θα παραταχθεί δίχως απουσίες είναι οι τρεις βαθμοί.

Μετά την ήττα στη Φυλή από τον Θρασύβουλο που έσπασε το αήττητο σερί των τελευταίων εφτά αγώνων η Νίκη υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη που θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο σήμερα τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βρεθούν στη συνέχεια με ανεβασμένη ψυχολογία στη Κρήτη, όπου και θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου τη στιγμή που η Νίκη την ερχόμενη Τετάρτη θα κάνει το ρεπό της.

Η ήττα στη Φυλή ήταν απλά μια κακή παρένθεση και αυτό θέλουν να αποδείξουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο επιστρέφοντας και πάλι στις επιτυχίες. Βέβαια αυτό δεν αναμένεται να είναι εύκολο μιας και η Δόξα διανύει περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος καθώς στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Μανωλά ολοκληρώθηκε χθες με το καθιερωμένο χαλάρωμα και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Δράμα όπου σήμερα θα έχει την συμπαράσταση και του κόσμου της σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η αποστολή απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Βούρας, Καρακούτσης, Καρατζάς, Ψιάνος, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Τάντιτς, Φλίγκος, Ουέλινγκτον, Λαλίν, Παππάς, Κοντοδήμος και Χατζής.

Όσον αφορά στην πιθανή ενδεκάδα της Νίκης, αυτή θα αποτελείται από τους Βούρα κάτω από τα δοκάρια, Ψιάνο – Σαμαρά – Βέρτζο και Κοντοδήμο από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Ριζογιάννη – Πουρτουλίδη ως αμυντικά χαφ, Σκούφαλη δεξιά, Τάντις αριστερά και Κυριάκο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Φλίγκο που θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης.

Εκτός ο Μκρτσιαν

Τελικά το δελτίο του Ανδρέα Μκρτσιαν δεν εκδόθηκε μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και έτσι ο 24χρονος αμυντικός δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας κόντρα στην Νίκη από την οποία και αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Απών από το σημερινό παιχνίδι για τους «Μαυραετούς» του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι και ο Γιάννης Ταραλίδης, μιας και ο έμπειρος μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Τζόναθαν Τότο, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε είναι η εξής: Δαύκος, Ξενοδόχοφ, Μπουτζίκος, Μπαλής, Μουδούρογλου, Κοντέων, Στεργιανός, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς, Καμινιώτης,
Σοϊλέδης, Κάπελ, Κάσσος, Πουλάκος, Χιντατσέλι, Αμανατίδης, Κανετίδης, Ρούσεφ, Ιντζόγλου, Στόικος, Τότο.

Σφυρίζει ο Βάτσιος

Ο Αριστείδης Βάτσιος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης στη Δράμα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League. Βοηθοί του ορίστηκαν από την Ε.Π.Ο. οι κ.κ. Παναγιώτης Κασσαβέτης και Νεκτάριος Παστρωμάς, επίσης από τη Δυτική Αττική. Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Νικόλαος Τεβεκέλης από τη Θεσσαλονίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου