ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επικίνδυνη έξοδος στη Δράμα

επικίνδυνη-έξοδος-στη-δράμα-34483

Αύριο στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου κοντράρεται με τη Δόξα για τη 19η αγωνιστική

Μια ακόμη επικίνδυνη έξοδο έχει αύριο η Νίκη Βόλου μιας και στις 3 μ.μ. φιλοξενείται από τη Δόξα στη Δράμα για τη 19η αγωνιστική της Football League. Με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια οι «Μαυρατεοί» διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας με τους κυανόλευκους να καλούνται την ίδια ώρα να επιστρέψουν στις νίκες.

Το αήττητο της Νίκης έσπασε πριν από μία εβδομάδα στη Φυλή όπου ηττήθηκε από τον Θρασύβουλο με 1-0, σκορ με το οποίο μπήκε τέρμα στο αήττητο που έτρεχε η ομάδα του Στέλιου Μανωλά έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες επτά αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το κακό πρώτο μέρος ήταν αρκετό για την ομάδα του Βόλου προκειμένου να φύγει με την ήττα για τρίτη φορά φέτος από την Αττική καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες από τον Βύζαντα Μεγάρων στο «κύκνειο άσμα» του Περικλή Αμανατίδη μετά το τελικό 2-0 αλλά και η πρώτη ήττα με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο κόντρα στην Καλλιθέα με 1-0.
Μάλιστα μετά από αυτή την ήττα η Νίκη άρχισε να χτίζει το αήττητο των επτά αγωνιστικών μέχρι να ηττηθεί τελικά την περασμένη Κυριακή.

Αύριο οι κυανόλευκοι καλούνται να φύγουν με το τρίποντο από την Δράμα και να χτίσουν ένα νέο σερί νικών προκειμένου να παραμείνουν στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας ως στόχο την άνοδο την οποία θα κατακτήσουν οι τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης αλλά και ακόμη μία μέσω των play-off.

Η προετοιμασία της Νίκης ξεκίνησε επί της ουσίας την περασμένη Τετάρτη με την τεχνική ηγεσία να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Άγγελου Βέρτζου αλλά και του Μπόζινταρ Τάντιτς μιας και οι δύο ποδοσφαιριστές εξέτισαν την τιμωρία λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στον προηγούμενο αγώνα.

Αναβολή στο παιχνίδι Νέων

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα στις 12 μ. στο ΕΑΚ. Αιτία είναι η απόφαση της Αστυνομίας να δηλώσει κώλυμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Σύμφωνα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας των Νέων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων, που επρόκειτο να γίνει στο ΕΑΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε νέα ημέρα και ώρα που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή».

Αμφίβολος ο Μκρτσιαν

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περίμεναν χθες οι άνθρωποι στη Δόξα Δράμας την έκδοση του δελτίου του Ανδρέα Μκρτσιαν προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ο πρώην κυανόλευκος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία τη περασμένη Τετάρτη με την ομάδας της Μακεδονίας, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου στην οποία φέτος είχε λιγοστές συμμετοχές στο Κύπελλο.

Απών από το αυριανό παιχνίδι για τους «Μαυραετούς» θα είναι ο Γιάννης Ταραλίδης μιας και ο έμπειρος μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες. Τέλος αμφίβολος είναι και ο Γάλλος νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Τζόναθαν Τότο μιας και δεν έχει φθάσει η μπλε κάρτα.
Η Δόξα βάσει των τελευταίων αγωνιστικών θεωρείται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα, μιας και στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει κερδίσει πέντε φορές και έχει μόλις μία ισοπαλία με πιο πρόσφατη επιτυχία αυτή απέναντι στον Φωκικό εκτός έδρας με νίκη 1-0 την περασμένη Κυριακή όπου έκανε και το τρίτο φετινό διπλό.

Πριν από το παιχνίδι της Άμφισσας οι «Μαυραετοί» είχαν ξεκινήσει το σερί τους απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου (2-0) για να ακολουθήσουν επίσης οι νίκες στην έδρα της Καβάλας (1-2), εντός έδρας με Παναχαϊκή (1-0), η ισοπαλία στα Μέγαρα (1-1) αλλά και η νίκη με τον Θρασύβουλο (1-0) εντός έδρας.

Μέχρι σήμερα η Δόξα σε σύνολο 18 αγώνων έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς από τους οποίους οι 14 έχουν έρθει εντός έδρας με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες εντός έδρας.

Με κόσμο και στη Δράμα

Τηνσυμπαράσταση των φιλάθλων της θα έχει για ακόμη ένα παιχνίδι η Νίκη Βόλου, μιας και μετά το παιχνίδι στη Φυλή όπου οι κυανόλευκοι έδωσαν δυναμικό παρών εκδρομές διοργανώνουν οι σύνδεσμοι οργανωμένων και για τον αυριανό αγώνα στη Δράμα.

Εκδρομές διοργανώνουν τόσο το «Blue Club – Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» 1985» όσο και οι Blue Angels: «Συνεχίζουμε λοιπόν πιστά δίπλα στην ομάδα μας και αυτή την Κυριακή θα ταξιδέψουμε στη Δράμα για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Ο σύνδεσμός μας πραγματοποιεί εκδρομή για τη Δράμα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 15 ευρώ και η ώρα αναχώρησης είναι στις 8:30 π.μ. από τα γραφεία μας. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή θα γίνονται δεκτές στα γραφεία μας (Αναπαύσεως 43) μέχρι σήμερα το απόγευμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου