ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις επιτυχίες

επιστροφή-στις-επιτυχίες-35237

Η Νίκη συνεχίζει με δύσκολη αποστολή την Κυριακή στη Δράμα

Με ζητούμενο την επιστροφή στις επιτυχίες που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή θέλει να βαδίσει η Νίκη ως το τέλος του α΄ γύρου, με άλλα δυο εκτός έδρας ματς χωρίς απώλειες… μετά την ήττα στη Φυλή.

Όλοι πλέον έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα στη Δράμα, όπου ο Στέλιος Μανωλάς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Άγγελο Βέρτζο και Μπόζινταρ Τάντιτς, οι οποίοι και επιστρέφουν από τιμωρία. Το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι το δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας για την ομάδα της Νίκης, μιας και μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή δεν έχει άλλο να δώσει στην έδρα της πριν την αυλαία του πρώτου γύρου.

Το Κυριακάτικο ματς είναι το δεύτερο εκτός έδρας μιας σειράς αγώνων, αφού και μετά τη 19η αγωνιστική που η ομάδα του Βόλου θα παίξει στη Δράμα κόντρα στη Δόξα, για την 20η που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου η Νίκη έχει ρεπό και στο φινάλε του α΄ γύρου υπάρχει η αναμέτρηση στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, με τον οποίο σήμερα η Νίκη συγκατοικεί στην κορυφή, έχοντας από 31 βαθμούς, όσους και ο Απόλλων

Το αήττητο έσπασε στη Φυλή, ωστόσο η Νίκη δεν μένει σε αυτό το παιχνίδι και κοιτάζει τη συνέχεια, αφού τίποτα δεν χάθηκε από ένα αγώνα με τους κυανόλευκους να παραμένουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και σε απόσταση μόλις μίας νίκης από την κορυφή.

Για το παιχνίδι της Κυριακής υπολογίζονται κανονικά οι Άγγελος Βέρτζος και Μπόζινταρ Τάντιτς, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της Φυλής, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκεται κόντρα στην πρώην του ομάδα με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε και ως αρχηγός στη Super League.

Ετοιμάζονται οι φίλαθλοι Εκδρομή με προορισμό τη Δράμα ετοιμάζουν αυτή τη φορά οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου μετά την παρουσία τους στο γήπεδο της Φυλής. Το Blue Club – Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» 1985: «Ένα άτυχο αποτέλεσμα δε μπορεί να μας ξυπνήσει από το όνειρο που ζούμε φέτος.

Παραμένουμε υπνωτισμένοι και αιχμάλωτοι στο μεγαλείο σου ΝΙΚΑΡΑ και πλέον ΕΣΥ ορίζεις τα βήματά μας. Την Κυριακή η καρδιά μας θα χτυπάει στη Δράμα δίπλα σου, γιατί ΕΣΥ το θες και μείς είμαστε ανήμποροι να αντισταθούμε στην προσταγή σου.

Το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στη Δράμα και καλεί όσους θέλουν να κρατήσουν μια θέση στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους τροφίμους της ψυχιατρικής να περάσουν από το σύνδεσμο το αργότερο μέχρι Παρασκευή βράδυ γιατί υπάρχει ήδη λίστα αναμονής».

Οι Blue Angels: «Ακόμα μια Κυριακή μας βρήκε στους δρόμους να γράφουμε χιλιόμετρα για την αγαπημένη μας Νικάρα! Παρά την απώλεια που είχαμε στην Αθήνα εμείς συνεχίζουμε πιστά πάντα δίπλα στην ομάδα μας και δεν ξενερώνουμε ποτέ.

Αντίθετα με τα γνωστά «φίδια» και τα γνωστά «παπαγαλάκια» που περιμένουν στη γωνία να στριμώξουν την ομάδα στη δύσκολη στιγμή. Θέλουμε να τονίσουμε και να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά, προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην «τρώνε το τυράκι» που τους σερβίρουνε με κάθε ευκολία. Ο στόχος μας είναι ένας και θα τον πετύχουμε όπως και να έχει.

Η ομάδα φέτος θα ανέβει κατηγορία, είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους. Έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς που χρόνια μας πολεμάνε και συνεχίζουν να το κάνουν μέσω των Μ.Μ.Ε. κυρίως των τοπικών, ότι η Νίκη Βόλου φέτος είναι μια, ενιαία και δυνατή. Ό,τι και αν προσπαθήσουν να κάνουν, δεν θα έχουν καμία τύχη.

Συνεχίζουμε λοιπόν πιστά δίπλα στην ομάδα μας και αυτή την Κυριακή θα ταξιδέψουμε στη Δράμα για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Ο σύνδεσμός μας πραγματοποιεί εκδρομή για τη Δράμα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 15 ευρώ και η ώρα αναχώρησης είναι στις 8:30 από τα γραφεία μας. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή θα γίνονται δεκτές στα γραφεία μας (Αναπαύσεως 43), καθημερινά από τις 18:00-21:00, μέχρι Σάββατο απόγευμα. ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ντέρμπι για τους Νέους Τον συμπολίτη Ολυμπιακό Βόλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/2) η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Με τη Νίκη στο Ντουμπάι Συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι. Το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, όλα πληρωμένα. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, στον ετήσιο χορό της Νίκης που θα λάβει χώρα στο νυχτερινό κέντρο «SEE YOU». Η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς, γίνεται από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 Παναγιώτης Ντοκούζης 1985, Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

Κόβουν την πίτα τους

«Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου, οι Blue Diamonds και το Blue Staf 105.1 κόβουν την καθιερωμένη ετήσια πίτα σημερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 10 μ.μ. στο κέντρο Μορφές (Φιλικής Εταιρείας). Η τιμή της κάρτας είναι 15€ και συμπεριλαμβάνονται ή 2 ποτά ανά κάρτα ή 1 μπουκάλι ουίσκι ανά 6 κάρτες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου