ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επόμενος σταθμός Δράμα

επόμενος-σταθμός-δράμα-37448

Μετά την ήττα στη Φυλή στη Νίκη κοιτάζουν το παιχνίδι με την ανεβασμένη Δόξα

Το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας βρίσκεται πλέον στο μυαλό όλων στη Νίκη Βόλου μετά την ήττα στη Φυλή από τον Θρασύβουλο. Οι κυανόλευκοι ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους με σκοπό την επιστροφή στις νίκες και τη δημιουργία ενός νέου αήττητου σερί. Την Κυριακή στις 3 μ.μ. η σέντρα της 19ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ήττα στη Φυλή ήταν η πρώτη μετά από ένα σερί επτά παιχνιδιών στα οποία η Νίκη Βόλου μετρούσε 5 νίκες και δύο ισοπαλίες με εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες μάλιστα την ανέδειξαν ως την πρώτη επίθεση της κατηγορίας.

Πλέον οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος όπως είναι η Δόξα, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει κερδίσει πέντε φορές και έχει μόλις μία ισοπαλία με πιο πρόσφατη επιτυχία αυτή απέναντι στον Φωκικό εκτός έδρας με νίκη 1-0.

Πριν από το παιχνίδι της Άμφισσας οι «Μαυραετοί» είχαν ξεκινήσει το «τρελό» σερί τους απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου (2-0) για να ακολουθήσουν επίσης οι νίκες στην έδρα της Καβάλας (1-2), εντός έδρας με Παναχαϊκή (1-0), η ισοπαλία στα Μέγαρα (1-1) αλλά και η νίκη με τον Θρασύβουλο (1-0) εντός έδρας.

Στόχος των παικτών του Στέλιου Μανωλά είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να σταματήσουν το σερί της Δόξας μέσα στο σπίτι της ώστε να παραμείνουν στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας και να μην χάσουν άλλο έδαφος πριν το ρεπό της 20ης αγωνιστικής.

Επόμενος σταθμός της Νίκης θα είναι η Κρήτη και ο Εργοτέλης όπου και θα πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου όμως η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά στο Κυριακάτικο ματς με τη Δόξα στη Δράμα.

Εκεί η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Άγγελου Βέρτζου και του Μπόζινταρ Τάντιτς οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής στη Φυλή. Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα ξεκινήσει σήμερα και πάλι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μετά το ρεπό της Τρίτης και αναμένεται να λάβει κανονικά μέρος και ο Μανώλης Σκούφαλης ο οποίος τη Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ετοιμάζονται ξανά οι φίλαθλοι

Εκδρομή με προορισμό την Δράμα ετοιμάζουν αυτή τη φορά οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης Βόλου μετά την παρουσία τους στο γήπεδο της Φυλής.

Το Blue Club –Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης» 1985: «Ένα άτυχο αποτέλεσμα δε μπορεί να μας ξυπνήσει από το όνειρο που ζούμε φέτος. Παραμένουμε υπνωτισμένοι και αιχμάλωτοι στο μεγαλείο σου ΝΙΚΑΡΑ και πλέον ΕΣΥ ορίζεις τα βήματά μας. Την Κυριακή η καρδιά μας θα χτυπάει στη Δράμα δίπλα σου, γιατί ΕΣΥ το θες και μείς είμαστε ανήμποροι να αντισταθούμε στην προσταγή σου. Το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στη Δράμα και καλεί όσους θέλουν να κρατήσουν μια θέση στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους τροφίμους της ψυχιατρικής να περάσουν από το σύνδεσμο το αργότερο μέχρι Παρασκευή βράδυ γιατί υπάρχει ήδη λίστα αναμονής».

Οι Blue Angels: «Ακόμα μια Κυριακή μας βρήκε στους δρόμους να γράφουμε χιλιόμετρα για την αγαπημένη μας Νικάρα! Παρά την απώλεια που είχαμε στην Αθήνα εμείς συνεχίζουμε πιστά πάντα δίπλα στην ομάδα μας και δεν ξενερώνουμε ποτέ. Αντίθετα με τα γνωστά «φίδια» και τα γνωστά «παπαγαλάκια» που περιμένουν στη γωνία να στριμώξουν την ομάδα στη δύσκολη στιγμή. Θέλουμε να τονίσουμε και να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά, προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να μη «τρώνε το τυράκι» που τους σερβίρουνε με κάθε ευκολία.

Ο στόχος μας είναι ένας και θα τον πετύχουμε όπως και να έχει. Η ομάδα φέτος θα ανέβει κατηγορία, είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους. Έχουμε να πούμε σε όλους αυτούς που χρόνια μας πολεμάνε και συνεχίζουν να το κάνουν μέσω των Μ.Μ.Ε. κυρίως των τοπικών, ότι η Νίκη Βόλου φέτος είναι μια, ενιαία και δυνατή. Ότι και αν προσπαθήσουν να κάνουν δεν θα έχουν καμία τύχη.

Συνεχίζουμε λοιπόν πιστά δίπλα στην ομάδα μας και αυτή την Κυριακή θα ταξιδέψουμε στη Δράμα για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Ο σύνδεσμος μας πραγματοποιεί εκδρομή για τη Δράμα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 15 ευρώ και η ώρα αναχώρησης είναι στις 8:30 από τα γραφεία μας. Δηλώσεις και συμμετοχές για την εκδρομή θα γίνονται δεκτές στα γραφεία μας (Αναπαύσεως 43), καθημερινά από τις 18:00-21:00, μέχρι Σάββατο απόγευμα.

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μας στο μπάσκετ που παίξανε φανταστικά και θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεχίσει την στήριξη στο τμήμα του μπάσκετ γιατί το αξίζει και πρέπει εμείς να το κρατήσουμε κατηγορία».

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Θρασύβουλος για την άψογη φιλοξενία
που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και στους φιλάθλους μας, στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής. Δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου