ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στη Φυλή για το διπλό Σήμερα η Νίκη

στη-φυλή-για-το-διπλό-σήμερα-η-νίκη-41147

Σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη θέλει να παραμείνει στην κορυφή κόντρα στο Θρασύβουλο

Συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών θέλει να έχει σήμερα η Νίκη Βόλου που φιλοξενείται στις 3 μ.μ. στη Φυλή από τον Θρασύβουλο. Με διπλό οι κυανόλευκοι θέλουν να παραμείνουν παράλληλα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Απόντες οι Βέρτζος και Τάντιτς λόγω καρτών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να μοιάζει θεωρητικά εύκολη για τη Νίκη, αν αναλογιστεί κανείς την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και την θέση στο βαθμολογικό πίνακα με τη Νίκη να είναι πρώτη και τον Θρασύβουλο 19ος.

Ωστόσο στην πράξη το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υποτιμηθεί από τους κυανόλευκους μιας και η ομάδα της Φυλής έχει μία από τις πιο σκληρές άμυνες του πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει οκτώ ισοπαλίες συνολικά σε 17 αγώνες εκ των οποίων οι πέντε εντός έδρας.

Στόχος της Νίκης είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο στο πρώτο παιχνίδι από τα τρία συνεχόμενα που θα ακολουθήσουν για τους κυανόλευκους και είναι εκτός έδρας μιας και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε Δράμα και Κρήτη ώστε να αντιμετωπίσει Δόξα και Εργοτέλη πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου ενώ μεσολαβεί και το ρεπό στην 20η αγωνιστική.

Η τελευταία θριαμβευτική επικράτηση επί της Παναχαϊκής και το τελικό 3-1 ανέβασαν τους κυανόλευκους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να πάρουν την άνοδο.

Μέχρι τότε όμως οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά θα πρέπει να βγάλουν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έχουν ανεβάσει στη κορυφή, και όχι άδικα, όπως τόνισε πρόσφατα και ο τεχνικός του βολιώτικου συγκροτήματος.

Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι δύο βασικοί ποδοσφαιριστές, με τους Άγγελο Βέρτζο και Μπόζινταρ Τάντιτς να έχουν συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες, ωστόσο υπάρχουν οι λύσεις με τους Καρατζά και Ουέλινγκτον να έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους αντικαταστήσουν.

Εκοψε την πίτα της

Σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε προχθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης, ο Γενικός Διευθυντής Πέτρος Τσιτσιμπής, το προπονητικό τιμ και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ανδρέας Πάτσης πήρε το λόγο απευθύνοντας ευχές προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο:

«Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη. Η ομάδα αρχίζει και αποκτά σταθερές βάσεις και το σημαντικότερο κερδίζει την εμπιστοσύνη όλων. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό και ισάξιο ρόστερ καθώς και έναν ικανότατο προπονητή. Εύχομαι το 2013 να είναι μια σημαντική χρονιά για μας». Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Νίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ με τη σειρά τους παίκτες και τεχνική ηγεσία πήραν το κομμάτι τους και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά στον κ. Πάτση.

Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Παπαπορφυρίου, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πίτας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου