ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γιδόπουλος: «Να πει ονόματα ο Πάτσης»

γιδόπουλος-να-πει-ονόματα-ο-πάτσης-46120

Να αποκαλύψει τα ονόματα που έφαγαν τα λεφτά της Νίκης τα τελευταία χρόνια προτρέπει ο πρώην πρόεδρος των κυανόλευκων Στράτος Γιδόπουλος τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέα Πάτση, μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Γιδόπουλος με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρει: «Πρώτα θα παραδεχθώ ότι η φετινή χρονιά της Νίκης με ενθουσιάζει και εμένα όπως όλους τους Νικιώτες και πιστεύω πως θα ανέβει στην Α’ Εθνική χωρίς μπαράζ. Ως προς τις δηλώσεις του κ. Πάτση, αν είναι αυτές που διάβασα πως υπάρχουν «Vip κελιά για κάποιους που φάγανε τα λεφτά της Νίκης», θα έπρεπε να δηλώσει ευθαρσώς και ονομαστικά ποιοι είναι αυτοί που έφαγαν τα λεφτά της Νίκης και θα πάνε στα Vip κελιά. Έχουμε δει στη κοινωνική ζωή της Ελλάδας πολλές πατσαβούρες να βγαίνουν και να πετάνε λάσπη προς όλους και πιστεύω πως ο κ. Πάτσης δεν είναι σε αυτή την κατηγορία».

Σημειώνεται πως ο κ. Πάτσης έχει προαναγγείλει πως θα κινηθεί νομικά με καταγγελίες μέσα στον επόμενο μήνα, αφού συνεχίζεται ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών.

Ο κ. Πάτσης είχε δηλώσει: «Μέσα στο Φλεβάρη εγώ θα καταθέσω μήνυση για κακουργήματα κατά όσων διοίκησαν ή ενεπλάκησαν με οποιονδήποτε τρόπο την τελευταία εξαετία στη Νίκη Βόλου και κατά την προσωπική μου άποψη και εκτίμηση και βάσει των εγγράφων που έχω «έφαγαν» στην κυριολεξία τα χρήματα, παραδίδοντας ένα απόλυτο χάος. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι για κάποιους ανθρώπους στο Βόλο και στην Αθήνα θα υπάρχει ένα πολύ θερμό καλοκαίρι και υπάρχουν VIP κελιά στο Kορυδαλλό τα οποία χωρούν και άλλους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου