ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποτέλεσμα ελπίδας πρόκρισης θέλει σήμερα η Νίκη στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό

αποτέλεσμα-ελπίδας-πρόκρισης-θέλει-σ-85092

Να κάνει το πρώτο βήμα

Να κάνει το πρώτο βήμα με αποτέλεσμα ελπίδας πρόκρισης θέλει σήμερα η Νίκη παίζοντας στις 6.30 μ.μ. σήμερα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό στον πρώτο αγώνα της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Νίκη με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανσερραϊκού την περασμένη Κυριακή θέλει χωρίς άγχος το καλύτερο απέναντι στον Πανθρακικό, που προέρχεται επίσης από νίκη επί του Άρη και μάλιστα με 4-0 και σίγουρα έχει και αυτός ανεβασμένο ηθικό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι κυανόλευκοι θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να φύγουν δίχως ήττα, διεκδικώντας στη συνέχεια την πρόκριση στον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού.

Στη Νίκη γνωρίζουν πως άλλο είναι το πρωτάθλημα, άλλο το κύπελλο, όπως γνωρίζουν ότι σήμερα φαβορί είναι η αντίπαλος ομάδα της Σούπερ Λίγκα αλλά γνωρίζουν και πως έχουν τις δυνατότητες…για το θετικό.

Μέχρι τώρα στο κύπελλο οι κυανόλευκοι έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια του Βατανιακού στην πρώτη φάση, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-1, ενώ στη συνέχεια στον δεύτερο νοκ-άουτ αγώνα επικράτησαν της Αναγέννησης Γιαννιτσών εκτός έδρας 0-1 με τέρμα του Τάντιτς.

Μάλιστα εάν η Νίκη καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθρακικού, τότε στη συνέχεια θα έχει να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης με την πρόκριση να μην προσδίδει μόνο γόητρο αλλά και να αποφέρει σημαντικά χρηματικά ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ, όπως θα γίνει και στο δεύτερο ματς ρεβάνς στις 19 του Δεκέμβρη στο Πανθεσσαλικό.

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή βρίσκεται από χθες στην Κομοτηνή η Νίκη Βόλου. Εκτός αποστολής έμεινε ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Οι "κυανόλευκοι" πραγματοποίησαν χαλαρή προπόνηση χθες και στη συνέχεια ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι:

Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Στέργιος Ψιάνος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Ντανιέλ Ουέλινγκτον, Νίκος Πουρτουλίδης, Παντελής Ριζογιάννης, Μανώλης Σκούφαλης, Τάσος Κυριάκος, Σωτήρης Χάμος, Μπόζινταρ Τάντιτς, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βίκτορας Γιάκομπ, Άγγελος Βέρτζος, Γιώργος Λαζαρίδης, Ανδρέας Μκρτσιάν, Ιβάν Τάσιτς και Κωνσταντίνος Γεωργατζής.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 18.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο κ. Αμπάρκιολης από την Ένωση Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ Θανασακούδη και Μερκενίδη από την ίδια ένωση.

Ο Πανθρακικός

Σήμερα ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Πανθρακικού στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο των «32» της διοργάνωσης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην των Μακρυδημήτρη και Μελίσση, που θα μείνουν για καιρό έξω και πήρε στην αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση 18 παίκτες, έχοντας σκοπό να ξεκουράσει κάποιους εκ των βασικών που έχουν «τραβήξει όλο το κουπί» τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται οι εξής:

Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Κάστσελαν, Λαδάκης, Μουνάφο, Καθάριος, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Κυβελίδης, Κοντογουλίδης, Μοσχάκης, Βαϊρουά, Γωνιάδης.

Το Σάββατο με Εθνικό Γαζώρου οι Νέοι

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Football League Νέων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (1/12) στο Νομό Σερρών τον Εθνικό Γαζώρου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Γαζώρου και θα ξεκινήσει στις 12 μ.

Δευτέρα παίζει στην Επανωμή η Νίκη

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι Αναγέννηση Επανωμής – Νίκη Βόλου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το όρισε τη Δευτέρα λόγω της αγωνιστικής υποχρέωσης για το κύπελλο που έχει η Νίκη Βόλου στην Κομοτηνή σήμερα. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης» στην Επανωμή και θα ξεκινήσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου