ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σκούφαλης: «Δεν έφαγα τον Αμανατίδη»

σκούφαλης-δεν-έφαγα-τον-αμανατίδη-94727

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ και όχι μόνο μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Μανώλης Σκούφαλης, τονίζοντας πως η Νίκη θα έπρεπε να κερδίσει. Παράλληλα αναφέρθηκε σε φήμες ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Περικλή Αμανατίδη. Αρχικά για το παιχνίδι τόνισε:

«Νομίζω ότι αν μια ομάδα ήταν να κερδίσει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η Νίκη. Ήμασταν καταιγιστικοί. Τέτοιες ευκαιρίες είχαμε να χάσουμε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νευρικοί, ήταν το παιχνίδι τέτοιο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δουλεύουμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Τετάρτη για να πάμε να το κερδίσουμε. Με τέτοιες εμφανίσεις η Νίκη θα συνεχίσει να είναι στις πρώτες θέσεις».

Για τον πρώην τεχνικό της Νίκης Περικλή Αμανατίδη: «Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είναι πολύ λυπηρό να ακούγονται κάποια πράγματα ότι ο Σκούφαλης «έφαγε τον Αμανατίδη». Δεν βλέπω τηλεόραση ούτε διαβάζω εφημερίδες. Ήρθα να βοηθήσω τη Νίκη. Εγώ με τους συμπαίκτες μου πιστεύω θα ανεβάσουμε τη Νίκη και το πιστεύω αυτό που λέω. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο, ήρθε ένας προπονητής με φιλοδοξίες και από δω και πέρα έχουμε περισσότερους στόχους».

Μανωλάς: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση που είχαν κυρίως στο δεύτερο μέρος έδωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στέλιος Μανωλάς, σημειώνοντας πως η εμφάνιση των παικτών του ήταν καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Φωκικό παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε ένα δυσκολότερο αντίπαλο.

Αναλυτικά ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε: «Όλοι γνωρίζαμε το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, αφού αυτά τα ματς της Λάρισας και του Βόλου έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους φιλάθλους μας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν αγχωμένη, δεν πιάσαμε τα επίπεδα απόδοσης που περιμέναμε. Στην επανάληψη όμως, αυτό που έχω να πω είναι μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά. Προσπάθησαν πάρα πολύ και φτάσαμε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, είχαμε νομίζω ένα δύο τετ α τετ, είχαμε κάποια σουτ, κι αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα φτάναμε κι άλλες. Προχωράμε. Πιστεύω ότι δουλεύουμε σωστά, είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι, αν και παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων, Τετάρτη, Κυριακή για πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πρέπει να προετοιμαστούμε για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα έχει το κάθε παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του. Πρώτη φορά βλέπω με τόσο κόσμο την ομάδα, πραγματικά έχει πάρα πολύ κόσμο και είναι πολύ ενθουσιώδης και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι θα έπρεπε να είναι και οι φίλαθλοι της Λάρισας εδώ. Το ποδόσφαιρο το έχει και αυτό ανάγκη».
Ζιώγας: «Οπαδοί και των δύο»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Ζιώγας στάθηκε από τη μεριά του στο γεγονός ότι φίλαθλοι της Λάρισας δεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση λέγοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή θα πρέπει να είναι γιορτή και όταν παίζουν δύο ομάδες με την ιστορία αυτή που έχει η καθεμία, το σωστό θα ήταν να υπήρχαν και οπαδοί δικοί μας. Όπως και στο δεύτερο γύρο θα έπρεπε να μπορούσαν να έρθουν στο γήπεδο μας οι οπαδοί της Νίκης. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πρέπει να το χαίρονται όλοι».

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε ότι η Νίκη θα είχε μια διαφορετική αύρα. Αυτό οφείλεται στον φίλο μου τον Στέλιο(Μανωλά), ο οποίος έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρω πόσο εγωιστής είναι και ξέρω ότι ήθελε να κερδίσει. Και εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστή σημασία για τον κόσμο. Εμείς προσπαθήσαμε, θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Κυανόλευκα…

• Οι δημοσιογράφοι του Βόλου και της Λάρισας, μέσα από μια πρωτοβουλία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και του Ανδρέα Πάτση, έστειλαν το δικό τους μήνυμα πριν την έναρξη του αγώνα της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ.

Θέλοντας να δείξουν ότι δεν χωρίζει τίποτα παραπάνω τις δύο πόλεις και τις δύο ομάδες από 90 λεπτά παιχνιδιού, δέχτηκαν την πρόσκληση του προέδρου, Ανδρέα Πάτση και παρευρέθησαν πριν την έναρξη του ματς σε μια μικρή δεξίωση που πραγματοποίησε προς τιμήν τους η ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε αίθουσα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Στη μικρή αυτή δεξίωση έδωσε το παρών και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βάλια Κακούτη (φώτο), που τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα και τα φλας επάνω της, καθώς και οι δυο Υπεύθυνοι των Γραφείων Τύπου της Νίκης Βόλου και της ΑΕΛ, Αγγελική Θανασούλη και Χάρης Γεωργούλας.

• Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν το παιχνίδι στη μνήμη του φιλάθλου, Δημητρίου Φιλίππου που «έφυγε» μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης

• Εκνευρισμένος με τον προπονητή της ΑΕΛ Μιχάλη Ζιώγα ήταν ο αρχηγός της Νίκης Τάσος Κυριάκος περιμένοντας τον μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης έξω από την αίθουσα Τύπου αλλά ο Λεωνίδας Μπίλης λειτούργησε ως πυροσβέστης καθησυχάζοντάς τον

• «Για μια ανίκανη αστυνομία η χούντα είναι εύκολη λύση» ανέφερε το πανό που ανήρτησαν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει εντολή να κατέβει στο 15ο λεπτό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου