ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας

πρωτοφανή-μέτρα-ασφαλείας-97561

Η αστυνομία δέσμευσε τρεις χιλιάδες εισιτήρια από τις εννέα που τύπωσε η ΠΑΕ Νίκη

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τις τρεις από τις εννέα χιλιάδες εισιτήρια που σφράγισε στην Εφορία η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ (Πανθεσσαλικό – 6.30 μ.μ.) δέσμευσε χθες η Αστυνομία φοβούμενη πως αυτά θα διατεθούν σε φίλους των «βυσσινί». Στοπ στη μετακίνηση φιλάθλων από την Λάρισα έβαλε και ο Υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης.

Μετά από τις χθεσινές αποφάσεις στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατεθούν έξι χιλιάδες εισιτήρια για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε σφραγίσει εννέα χιλιάδες για να διατεθούν στους φιλάθλους από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στην εβδομάδα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αυριανού παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. αποφασίστηκε από την Αστυνομία να μην διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να πάρει 1.000 εισιτήρια με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να μην είναι αντίθετη να τα διαθέσει.

Εξάλλου στοπ στις μετακινήσεις των φιλάθλων από την γειτονική πόλη έβαλε χθες και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης με τον κυβερνητικό παράγοντα να απαγορεύει τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους της ΑΕΛ, αφού έλαβε υπόψη του τις εισηγήσεις των αρμοδίων φορέων, και της αστυνομίας με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι: «Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγήσεις των αρμοδίων, κατά περίπτωση, αστυνομικών αρχών, έλαβε τις παρακάτω δύο αποφάσεις, απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και διάθεσης εισιτηρίων, στη ΠΑΕ ΑΕΛ για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας στο αυριανό παιχνίδι.

Όσον αφορά την δέσμευση των εισιτηρίων από την Αστυνομία αυτή έγινε στον χθεσινό καθιερωμένο έλεγχο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα στηθούν και μπλόκα στην είσοδο της πόλης του Βόλου από το πρωί της Κυριακής υπό τον φόβο μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Κανονικά ο Τάντιτς

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Νίκη θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τους κυανόλευκους να προπονούνται και χθες στο Πανθεσσαλικό δίχως να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Στέλιος Μανωλάς είδε και τον Μπόζινταρ Τάντιτς να προπονείται με τους συμπαίκτες του και όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος μέσος θα δηλώσει και αυτός παρών στην αυριανή «μάχη» του Πανθεσσαλικού.
Ο 51χρονος τεχνικός δούλεψε μαζί με τους παίκτες του χθες σε θέματα τακτικής, ενώ αναλύθηκε και το παιχνίδι της ΑΕΛ μέσα από DVD.

Μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό η τεχνική ηγεσία αναμένεται να συμπεριλάβει όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή με την 18άδα να ανακοινώνεται αύριο λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τηλεοπτικό το ματς στην Καλλιθέα

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παιχνίδι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV. Συγκεκριμένα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, το OTE TV θα μεταδώσει απευθείας και την αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Football League, ΠΑΕ Καλλιθέα – ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Γρ. Λαμπράκη και θα ξεκινήσει στις 16.30.

Τιμά τη μνήμη του Δ. Φιλίππου

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΠΑΕ ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φιλάθλου της ομάδας μας, Δημητρίου Φιλίππου, που έφυγε από κοντά μας μετά τον αγώνα με την Καβάλα.

Σήμερα με Πιερικό οι Νέοι

Χωρίς προβλήματα και με αισιοδοξία για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Μητρόπολης Δημητριάδος τον Πιερικό για την 2η αγωνιστική της Football League Νέων. Οι προπονητές της ομάδας, Παναγιώτης Παπαρρίζος και Σωτήρης Πετσιμέρης, κάλεσαν όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και πριν τον αγώνα θα τους ανακοινώσουν ποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα της Κατερίνης. Διαιτητής θα είναι ο κ. Καλανζής από τη Λάρισα με βοηθούς τις κ.κ. Πίπι και Ντούρμα επίσης από την Λάρισα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου