ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιτυχημένο ντεμπούτο για Μανωλά, 1-0 τον Φωκικό η Νίκη Βόλου

επιτυχημένο-ντεμπούτο-για-μανωλά-1-0-το-102935

Την πρώτη της νίκη πήρε η ομάδα του Βόλου ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες, επικρατώντας 1-0 του Φωκικού και ανεβαίνοντας ξανά στις θέσεις των play-off στο ντεμπούτο του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της.

Η αλλαγή προπονητή στη Νίκη Βόλου, είχε άμεσα αποτελέσματα για τους Βολιώτες. Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα, την οποία οδήγησε στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Φωκικό.

Το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όπου οι δύο ομάδες είχαν λίγες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, η ομάδα του Βόλου, κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία από αυτές και να πάρει τη νίκη με 1-0.

Ο Ψιάνος στο 81’ έκανε ωραία σέντρα με τον Ουέλινγκτον να κάνει την κεφαλιά και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Γεωργίου, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Με τη νίκη αυτή, η Νίκη επέστρεψε στις θέσεις των play-off και μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Bούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (90’ Καρατζάς), Σκούφαλης (59’ Φλίγκος), Ουέλινγκτον, Κυριάκος, Γιάκομπ (74’ Τάσιτς).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Θωμόπουλος (85’ Λουκίνας), Εσονό, Λίτσος, Κωστόπουλος, Τετέ, Σκαρίμπας (79’ Παπαζούδης), Ευσταθίου, Ταμπάκης (73’ Θέος), Αλμπέρτο, Γκόμεζ.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου