ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για μια νέα αρχή

για-μια-νέα-αρχή-103134

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει σήμερα η Νίκη Βόλου κόντρα στον Φωκικό στις 3 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής θα είναι ο Μπόζινταρ Τάντιτς με θλάση στον προσαγωγό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα της Football League που είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Περικλή Αμανατίδη από τον πάγκο της η Νίκη Βόλου θέλει να κάνει σήμερα μια νέα αρχή επιστρέφοντας στις νίκες με νέο τεχνικό τον Στέλιο Μανωλά.

Οι κυανόλευκοι με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και με την πολύτιμη δύναμη του κόσμου θέλουν σήμερα στο Πανθεσσαλικό να συνδυάσουν την επιστροφή στην έδρα τους με την επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να βρεθούν και πάλι στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με ένα χαλάρωμα, δίχως όμως να ανακοινωθεί και η αποστολή. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Μπόζινταρ Τάντιτς, μιας και ο Σέρβος μέσος υπέστη θλάση στον προσαγωγό την περασμένη Πέμπτη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας που θα ανακοινώσει την 18άδα στο σημερινό γεύμα της ομάδας πριν τον αγώνα.

Όσον αφορά στην πιθανή ενδεκάδα των κυανόλευκων στο σημερινό παιχνίδι, αυτή πιθανότατα να αποτελείται από τους Βούρα κάτω από τα δοκάρια, Ψιάνο και Μήτση δεξιά και αριστερά, Βέρτζο και Σαμαρά στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Ριζογιάννης και Κυριάκος θα χρησιμοποιηθούν ως αμυντικά χαφ με τον Πουρτουλίδη σε ρόλο οργανωτή, ενώ στα δεξιά θα κινείται ο Σκούφαλης, στα αριστερά ο Ουέλινγκτον και στη κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Γιάκομπ.

Παράλληλα διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι και οι: Καρακούτσης, Μπαταβάνης, Καρατζάς, Μκρτσιαν, Παπαδόπουλος, Αργύρης, Χολέβας, Ρόππας, Χάμος, Τάσιτς, Φλίγκος και Λαζαρίδης.

Φωκικός: Επίσης με νέο προπονητή

Με νέο προπονητή σήμερα στον πάγκο της θα παρουσιαστεί και η ομάδα του Φωκικού με την ομάδα της Άμφισσας να έρχεται σε συμφωνία με τον Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα, που συμπεριλήφθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, χωρίς να έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί σε αυτό. Πέρσι δούλεψε ξανά στους Καισαριανιώτες και στην Προοδευτική, ενώ σ το παρελθόν, ο 54χρονος κόουτς πέρασε από Ηλιούπολη, Βύζαντα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο, Παναιγιάλειο και Κεραυνό Κερατέας.

Σφυρίζει ο Τσακαλίδης

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσακαλίδης από την Χαλκιδική με βοηθούς τους κ.κ. Κελάζογλου και Γούτα του ίδιου συνδέσμου, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Σημαιάκης επίσης από την Χαλκιδική.

Ξεκινά η διάθεση προϊόντων

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανταποκρινόμενη στο αίτημα των φιλάθλων της και στη μεγάλη ζήτηση που εκδηλώνεται για την αγορά προϊόντων και αθλητικών ειδών της ομάδας, καθώς και στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη λειτουργία της μπουτίκ της, ξεκινά σήμερα στο παιχνίδι με τον Φωκικό τη διάθεση ορισμένων προϊόντων της.

Από δυο σημεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, που θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σταδίου, θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται προϊόντα με τα διακριτικά και το σήμα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Οι προετοιμασίες για την μπουτίκ έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στους φιλάθλους της, την έναρξη λειτουργίας της, καθώς και όλα τα προϊόντα που θα διαθέτει.

Στη Δίκη ο Πάτσης

Καλεσμένος του Κυριάκου Θωμαΐδη στην εκπομπή «Δίκη στο Σκάι» θα είναι αύριο το βράδυ Δευτέρα (12/11) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 23.15 και μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας στο στούντιο θα βρίσκονται ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο πρώην γ.γ. του ΠΑΟΚ Χαράλαμπος Αποστολίδης, ο πρόεδρος των δειγματοληπτών ντόπινγκ και ιατρός Κυριάκος Νανούσης, ο δημοσιογράφος Κώστας Μαργαρίτης και ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης.

Στην εκπομπή θα συζητηθούν θέματα και αποκαλύψεις σχετικά με τα οικονομικά της ΕΠΟ, το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και το ντόπινγκ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου