ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ήττα της Νίκης από τα Σουφλάρια

ήττα-της-νίκης-από-τα-σουφλάρια-106797
Σε έναν ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών για γερά νευρά η Νίκη Βόλου ηττήθηκε από την ομάδα του Α.Ο. Σουφλαρίων με σκορ 2-3 σε έναν αγώνα 2,5 ωρών όπου το σκορ άλλαζε συνεχώς πλευρά, με φάσεις διαρκείας και γρήγορη ανάπτυξη και από τις δυο ομάδες, επικράτησε τελικά η ομάδα των Σουφλαρίων με καλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο κρίσιμο 5 σετ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Τρυπίλα, Γκουγκουλή, Παππά, Γιαγκουνίδου, Κόφφα, Βλαχάκη, Μπουσδούκου, Αφέντου, Γιαλαμά, Καπούλα, Αντωνοπούλου, Πρασσά.

Σε δήλωσή του ο προπονητής της Νίκης Βόλου κ. Παναγιώτης Ξανθόπουλο τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών μου, αλλά θέλουμε ακόμα δουλεία. Δεν ήταν στόχος το Κύπελλο, στόχος είναι το πρωτάθλημα που ξεκάνει στις 1-12-2012. Έτσι είδαμε το Κύπελλο, σαν επίσημα φιλικά που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε συμπεράσματα στο κομμάτι της τακτικής μας. Επίσης δεν ήμασταν πλήρης με την Μαρίνα Κολοβού να είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο ματς με την Ιτέα, τη Δέσποινα Ντάϊμου που έχει ενοχλήσεις στη μέση και την Νικολέτα Φορλίδα που βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Έχουμε ακόμα 3 εβδομάδες προετοιμασίας θα δώσουμε και αλλά 2 φιλικά και θα είμαστε έτοιμοι πρώτα ο θεός για το πρώτο σφύριγμα του πρωταθλήματος”.
Εκτός έδρας νίκη για τις Παγκορασίδες
Νίκη εκτός έδρας της ομάδας Παγκορασίδων στον Αμπελώνα με σκορ 1-3 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Νίκη Βόλου δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους της με το πολύ καλό σερβίς, 27 άσους και το αποτελεσματικό μπλοκ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Γκιουλέ, Τζιοβάρα, Πολύζου, Ξαντήρου, Βαΐτση, Μπουμπούκη, Βλάχου, Καϊτατζή, Καραγιάννη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου