ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τουρνουά από τη Νίκη Βόλου

τουρνουά-από-τη-νίκη-βόλου-106818

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με συνδιοργανωτές τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ γυναικών το σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου με την επωνυμία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΟΛΗ», προς τιμήν της μικρής αθλήτριας της Νίκης που έφυγε άδικα από κοντά μας τον Φεβρουάριο του 2009.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή ενός αξιόλογου τουρνουά προετοιμασίας για το γυναικείο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. που ξεκινάει στις 18/11/2012. Επίσης, επιδίωξη είναι η διοργάνωση να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και να αποτελεί διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ του Νομού μας.
Φέτος στο τουρνουά θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες της Μαγνησίας, συγκεκριμένα ο ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ ΒΟΛΟΥ, το B.C. VOLOS, ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ και η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα Final Four, το Σάββατο 10/11 θα γίνουν οι ημιτελικοί και την Κυριακή 11/11 οι τελικοί. Οι διαιτητές θα είναι ορισμένοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας (Σ.Δ.Κ.Μ.). Σε όλες τις ομάδες θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή τους και κύπελλο στη νικήτρια ομάδα.
Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος να βρεθούν στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας και να θαυμάσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητριών που αποτελούν το παρόν και το μέλλον της μαγνησιώτικης καλαθοσφαίρισης.
Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι το αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης ο Blue Star FM 105,1.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012
4:00μ.μ. Α.Σ. Σαρακηνός – Γ.Σ. Αλμυρού
6:00μ.μ. Γ.Σ. Νίκη Βόλου – B.C. Volos
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012
4:00μ.μ. Μικρός τελικός
6:00μ.μ. Τελικός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου